Πρίγκιπας Χάρι: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ του “τράβηξε το αυτί”

Πρίγκιπας Χάρι: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ του “τράβηξε το αυτί”
Πρίγκιπας Χάρι: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ του

Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι, που πηγές των Ανακτόρων λένε ότι του “τράβηξε το αυτί” όταν τον άκουσε να χρησιμοποιεί υβριστικό λεξιλόγιο για το δεξί της χέρι, την ενδυματολόγο της Άντζελα Κέλι, σύμφωνα με τη Mail on Sunday.

Η παρέμβαση της βασίλισσας έγινε όταν ο Χάρι ξέσπασε με οργή επειδή η ενδυματολόγος και βοηθός της γιαγιάς του δεν μπορούσε να έρθει στο Λονδίνο να συναντηθεί με τη Μέγκαν όταν εκείνη απαίτησε να επισκεφθεί το Μπάκιγχαμ με τον κομμωτή της και να δοκιμάσει την τιάρα που είχαν επιλέξει για τον γάμο τον Μάιο του 2018.

Όταν επισημάνθηκε ότι το πρωτόκολλο υπαγορεύει ότι πρέπει να γίνει ραντεβού ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στα κοσμήματα της βασίλισσας, ο Χάρι φέρεται να άρχισε να βρίζει ασκώντας πίεση στους ανθρώπους της αυλής για να πείσουν την Κέλι να έρθει στο Λονδίνο και να ξεκλειδώσει τη θυρίδα όπου φυλάσσεται η τιάρα.

Η Κέλι πληροφορήθηκε για το ξέσπασμα και ενημέρωσε τη βασίλισσα για το υβρεολόγιο του εγγονού της. Η Ελισάβετ τότε κάλεσε τον Χάρι σε μια ιδιωτική συνάντηση. “Τον έβαλε στη θέση του με τρόπο” είπε βασιλική πηγή που πρόσθεσε ότι ήταν πολύ αγενής.

Όπως αναφέρεται στη βιογραφία του ζεύγους που μόλις κυκλοφόρησε, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θεώρησαν ότι η Κέλι καθυστέρησε επίτηδες όταν η Μέγκαν της ζήτησε πρόσβαση στην τιάρα. Σύμφωνα με τους συγγραφείς του “Finding Freedom”, ο Χάρι αισθάνθηκε ότι κάποιοι “της παλιάς φρουράς” των Ανακτόρων δεν συμπαθούσαν τη Μέγκαν και δεν σταματούσαν πουθενά προκειμένου να της κάνουν τη ζωή δύσκολη”.

Ο καβγάς για την τιάρα συμβολίζει την οργή των Σάσεξ με τους αυλικούς. Ο Χάρι ένιωσε ως φοβερό σνομπισμό το γεγονός ότι η Κέλι δεν έδωσε πρόσβαση στη Μέγκαν και τον Αμερικανό κομμωτή της για το λαμπερό κόσμημα της βασίλισσας Μέρι, όταν εκείνοι ήθελαν. Φίλος της Μέγκαν είπε ότι η Δούκισσα είχε φέρει τον κομμωτή της από το Παρίσι για πρόβα και χρειάζονταν την τιάρα. “Αλλά η Άντζελα Κέλι είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει στο Λονδίνο και ο Χάρι εξεμάνη.

Ήταν οργισμένος με τη συμπεριφορά απέναντι στην τότε μνηστή του. Πόσος σνομπισμός”. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι παρερμηνεύτηκε η συμπεριφορά της Κέλι. Πηγή είπε: “Η Μέγκαν απαίτησε πρόσβαση στην τιάρα. Δεν έκλεισε ραντεβού με την Άντζελα αλλά είπε “είμαστε στο Μπάκιγχαμ, θέλουμε την τιάρα. Μπορούμε να την έχουμε αυτήν τη στιγμή;”.

Και η Άντζελα είπε “λυπάμαι αλλά δεν πάει έτσι”. Υπάρχει πρωτόκολλο γι’ αυτά τα κοσμήματα. Υπάρχουν αυστηροί κανόνες φύλαξης. Δεν μπορείς να εμφανίζεσαι και να απαιτείς να έχεις την τιάρα επειδή έτυχε ο κομμωτής σου να είναι στην πόλη”. Αντίθετα με όσα είχαν ακουστεί, οργή του Χάρι δεν ήταν για το ποια τιάρα θα φορέσει η Μέγκαν αλλά για την πρόσβαση σ’ αυτήν. “Ο Χάρι εκνευρίστηκε αμέσως. Έκανε αμέσως γνωστό σε πολύ κόσμο ότι δεν ήταν χαρούμενος.

Προσπάθησε να ικανοποιήσει τη Μέγκαν τηλεφωνώντας σε άλλους να ασκήσουν πίεση στην Άντζελα ώστε να παρακάμψει τους κανόνες Ήταν επίμονος για να το κάνει με τον τρόπο του.

Δεν έκανε ραντεβού με την Άντζελα η οποία δεν εμφανίστηκε. Η Μέγκαν και ο Χάρι μάλλον ερμήνευσαν λανθασμένα το ότι τους είπαν πως δεν μπορούσαν να έχουν άμεση πρόσβαση στην τιάρα. Δεν ήταν σνομπισμός, έτσι λειτουργεί ο θεσμός”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...