Προβληματισμός και στη Δ.Ε. Χάλκειας για το μειωμένο προσωπικό στα ΕΛΤΑ Ευηνοχωρίου – Με δυσκολία η διανομή

Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί σε φορείς και κατοίκους της Παραευήνιας περιοχής και του πρώην Δήμου Χάλκειας σχετικά με την λειτουργία του Ταχυδρομείου Ευηνοχωρίου που στεγάζεται σε αυτόνομο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος του χωριού μας.

Το τελευταίο διάστημα η διεκπεραίωση των συναλλαγών γίνεται από τον ένα εκ των δύο υπαλλήλων – ο άλλος βρίσκεται σε άδεια – με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του δεδομένου ότι τις περισσότερες ώρες πρέπει να μετακινείται για διανομή εγγράφων και αλληλογραφίας στα χωριά και συντάξεων σε ηλικιωμένους .

Ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρίσκονται και οι δύο σε άδεια με αποτέλεσμα οι συναλλαγές και πληρωμές συντάξεων να γίνουν από υπάλληλο του ΕΛΤΑ Μεσολογγίου και με βοήθεια του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου.

Για το θέμα που προέκυψε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου κ. Νασόπουλος Χρήστος ανέλαβε την πρωτοβουλία και συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στο Κοινοτικό κατάστημα με τους προέδρους των γειτονικών κοινοτήτων (Τρικόρφου, Γαυρολίμνης, Κάτω Βασιλικής, Καλαβρούζα, Περιθώρι, Άγιος Γεώργιος Γαλατάς) και εκπροσώπων συλλόγων , φορέων και της δημοτικής αρχής με τον δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρο Κώστα και τον αντιδήμαρχο Καραπάνο Νίκο..

Ύστερα από τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων αποφασίστηκε ομόφωνα και εξουσιοδοτήθηκε ο δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Λύρος Κώστας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και επαφές ώστε να επιτευχθεί η αντικατάσταση του απουσιάζοντας υπαλλήλου και έτσι να αποκατασταθεί η εύθυμη λειτουργία του Ταχυδρομείου προς όφελος των κατοίκων της Παραευήνιας περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ΕΛΤΑ (Αστακός) υπηρετεί συγχωριανός μας ταχυδρομικός υπάλληλος ο οποίος θα μπορούσε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν – να μετακινηθεί στο κατάστημα του χωριού μας δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί…

Φωτο πηγή Evinochori kalidona



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...