Προβληματισμός των Πολιτών Εν Δράσει για την προσφορά του Σιρκουί Καρτ στην πόλη

Με αφορμή τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη διαφωνία μας σε μια εκδήλωση η οποία προσθέτει θόρυβο και μόλυνση, τα οποία δεν αντιρροπούνται από το θέαμα.

 

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένουμε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου μετά το τέλος της εκδήλωσης να αξιολογήσουν τη Δράση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εμείς, οφείλουμε να θέσουμε τον προβληματισμό σχετικά με το αν η διήμερη αυτή δράση θα αποδώσει τα 109.000€ κατ’ ελάχιστον (59.500 θα δώσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και 49.500 θα δώσει ο Δήμος της Πάτρας) που θα κατατεθούν από τις τσέπες όλων μας, και αν τελικά θα «μείνει» κάτι στην πόλη της Πάτρας. Θυμίζουμε δε, ότι η όλη δράση στηρίζεται από πλειάδα χορηγών.

Είναι αδιανόητο κατά τη γνώμη μας, μόλις μια εβδομάδα πριν, να «γιορτάζεται» πανηγυρικά η βιώσιμη κινητικότητα και στον ίδιο χώρο να οργανώνεται εκδήλωση η οποία ηχορρυπαίνει και παράγει καυσαέρια. Αν, παρόλα αυτά, το θέαμα προσφέρει χαρά και «ανεβάζει» την αδρεναλίνη, θυμίζουμε ότι παρόμοια ικανοποίηση μπορεί να προσφέρει μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό όπου είμαστε εμείς οι συμμετέχοντες και όχι απλοί παρατηρητές. Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...