Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Νοτς Κάουντι

Περιορισμένες οι επιλογές σε σχέση με ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο η δράση στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, μεταξύ άλλων, τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, αλλά και στα πρωταθλήματα μπάσκετ ανά την Ευρώπη, μας κρατούν «ζεστούς» στοιχηματικά, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τέσσερα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα του πάμε στοίχημα.
Παίρνει αποτέλεσμα η Νοτς Κάουντι
Ξεκινάμε από το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Μπλάκπουλ – Νοτς Κάουντι. Χωρίς να εντυπωσιάσει κόντρα στην Έβερτον U23, η Μπλάκπουλ, κατάφερε να αποσπάσει τους βαθμούς που χρειαζόταν, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Τρόφι. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια, με την Μπλάκπουλ να επικρατεί στη συνέχεια της αντιπάλου της με 4-5 στα πέναλτι. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε μια αναμέτρηση από τις 12 πιο πρόσφατες, ενώ βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος. Μετά τις απογοητευτικές της εμφανίσεις στο Λιγκ Τρόφι, η Νοτς Κάουντι, από την άλλη πλευρά, έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση. Αν και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Χάρτλπουλ (2-1) η ήττες από Ροτσντέιλ (2-1) και Σάντερλαντ U23 (2-1) της έκοψαν το δρόμο. Σε γενικές γραμμές η Νοτς Κάουντι βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα αυτό κόντρα στη Λούτον από την οποία απέσπασε το βαθμό (0-0), παραμένει στην 6η θέση, γνωρίζει ωστόσο ότι με ανάλογες εμφανίσεις δύσκολα μπορεί να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.
Με τα γκολ στο«Paolo Mazza»
Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Σπαλ – Μπρέσια. Μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-1 που γνώρισε από τη Φροζινόνε στις 25 Οκτωβρίου, η Σπαλ πανηγύρισε το «τρίποντο» κόντρα στις Αβελίνο (3-0 εντός έδρας) και Νοβάρα (1-0 εκτός έδρας). Συνολικά στις έξι εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα της φετινή σεζόν σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε όλες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις τέσσερις επιβεβαιώθηκε το goal-goal. Από την άλλη πλευρά, έξι βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Μπρέσια τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπρόκι επικράτησε των Βιτσέντζα (2-1 εντός έδρας) και Τσεζένα (3-2 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σπέτσια (2-0 εκτός έδρας) και Βίρτους Εντέλα (4-0 εκτός έδρας). Περιμένουμε έναν αγώνα με αρκετά τέρματα σήμερα και θα στηρίξουμε το Over.
Σκοράρουν στο «Ernst Happel»
Επόμενη επιλογή, το Goal / Goal σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Αυστρία – Ιρλανδία. Πολύ διαφορετικό φανταζόταν το ξεκίνημά της στον τέταρτο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας η Αυστρία. Το συγκρότημα του Μαρσέλ Κόλερ δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει τις εμφανίσεις του στα προκριματικά του Euro 2016 όπου σε δέκα αγώνες μέτρησε εννιά νίκες και μία ισοπαλία. Στην τρέχουσα φάση βρίσκεται στην τέταρτη θέση με τέσσερις βαθμούς, με μοναδική νίκη αυτήν της πρεμιέρας απέναντι στη Γεωργία (2-1 εκτός έδρας). Έκτοτε, στα δύο παιχνίδια που έδωσε στους ισάριθμους αγώνες του προηγούμενου μήνα, έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Ουαλία (2-2 εντός έδρας) και ηττήθηκε από τη Σερβία (3-2 εκτός έδρας). Σε αντίθεση με τη σημερινή αντίπαλό της, η Ιρλανδία πραγματοποιεί σχεδόν ιδανικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις της στον τέταρτο όμιλο και μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Σερβία. Με την τελευταία, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός έδρας) στην πρεμιέρα και απέκτησε προβάδισμα, ενώ στα δύο παιχνίδια που έδωσε τον προηγούμενο μήνα, έκανε το καθήκον της, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες. Πρώτα, έστω και δύσκολα επικράτησε της Γεωργίας (1-0 εντός έδρας), ενώ στη συνέχεια πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία από τη Μολδαβία (3-1 εκτός έδρας). Σκοράρουν σχετικά εύκολα οι δύο ομάδες και μπορούν να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο.
Διπλή επιλογή από την ACB
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ομπραντόιρο – Γκραν Κανάρια από τον οποίο προκύπτουν δύο επιλογές. Το χάντικαπ -4 της Γκραν Κανάρια σε απόδοση 1.90 και το Under 76.5 πόντων της Ομπραντόιρο σε απόδοση 1.95. Δείχνει σημάδια βελτίωσης η Ομπραντόιρο και σήμερα παίζει ξανά στην έδρα της αλλά απέναντί της θα βρεθεί η Γκραν Κανάρια που αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Μετά το 0-4 που ξεκίνησε τη χρονιά η Γκραν Κανάρια έχει πετύχει τρεις σερί άνετες νίκες και αν προσθέσουμε το 4-0 του Eurocup με ισάριθμες άνετες νίκες τότε εύκολα προβλέπεται ότι ούτε σήμερα θα δυσκολευθεί από την Ομπραντόιρο. Στα τελευταία πέντε ματς η Γκραν Κανάρια επικρατεί με διαφορά 26 πόντων ανά αγώνα, 111-60 την Φουενλαμπράδα, 57-76 στην έδρα της Μούρθια, 86-67 τη Λιετκαμπέλις, 82-62 την Μπέτις και 75-98 την ΜΖΤ, και αυτές οι άνετες νίκες έχουν έρθει από την ακραία βελτίωση που δείχνει στην άμυνα δεχόμενη μόλις 64 πόντους ανά αγώνα. Παρομοίως θα αγωνιστεί απόψε η Γκραν Κανάρια, θα προσπαθήσει να περιορίσει την επιθετική λειτουργία της Ομπραντόιρο η οποία έχει προβλήματα με 70 πόντους ανά αγώνα. Επιλογή πρώτη η Γκραν Κανάρια -4 και επιλογή δεύτερη το Under 76.5 πόντοι της Ομπραντόιρο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...