ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Ε.Κ. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας, ο οποίος «διώκεται» για την συνδικαλιστική του δράση.

Διώκεται με αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα γιατί την ημέρα της Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απεργών του Νομού στη Γέφυρα Ρίου – Αντίριου!

Ας σημειωθεί ότι τα Εργατικά Κέντρα σε όλη τη χώρα είχαν κληθεί από τη ΓΣΕΕ να πραγματοποιήσουν απεργιακές συγκεντρώσεις στις περιοχές τους για να αναδειχθούν τα εργασιακά και κοινωνικά προβλήματα των εργαζομένων και στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στη Γέφυρα Ρίου – Αντίρριου.

 

Η υπερευαισθησία του εισαγγελέα και της δικαιοσύνης για τις συλλογικές αντιδράσεις των εργαζομένων δυστυχώς δεν εκδηλώνεται για τους φοροκλέπτες, τους εισφοροκλέπτες και τους ενόχους της τραγικής οικονομικής  κατάστασης που βιώνουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία στη χώρα μας.

 

Ας είναι σίγουροι όλοι όσοι νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν και θα φιμώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα με τέτοιες προκλητικές και άδικες διώξεις ότι ο αγώνας μας  θα συνεχισθεί και θα ενταθεί με κάθε τρόπο και μέσον όσο θα συνεχίζονται οι άδικες αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές.

 

 

                ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...