Προμηθέας Πάτρας: Για ένα θαύμα στον 3ο Τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (21.00)

Για 38η φορά στην ιστορία του και τρίτη συνεχόμενη περίοδο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας σήμερα (21.00) στο ΟΑΚΑ, αν δεν προκύψει «θαύμα» από τον Προμηθέα στον τρίτο τελικό των πλέι οφ.

Αμφότεροι, όμως, γνωρίζουν ότι η προγραμματισμένη φιέστα των «πρασίνων» και η προχθεσινή γιορτή της ομάδας της Πάτρας για την ιστορική κατάκτηση της δεύτερης θέσης, δεν θα αλλάξουν από το αποτέλεσμα.

Για τον Προμηθέα, η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος αποτελεί δικαίωση των προγραμματισμένων προσπαθειών και στόχων του ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Λιόλιου, της διοίκησης και του τεχνικού Μάκη Γιατρά, ενώ θα είναι αφετηρία για το «κυνήγι» νέων διακρίσεων.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ: «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Δηλώσεις ενόψει του 3ου Tελικoύ των play-off της Betshop Basket League έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο (www.esake.gr).

Οι τοποθετήσεις του 29χρονου φόργουορντ του Προμηθέα έχουν ως εξής:

«Πλέον, μας περιμένει το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς στον δεύτερο τελικό, παρότι προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Θεωρώ ότι παίξαμε καλό μπάσκετ και βάλαμε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε περισσότερη ενέργεια από ότι στον πρώτο τελικό, στον οποίο βγήκε η κούραση σε μυαλό και σώμα από την υπερπροσπάθεια στους ημιτελικούς με την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού της Παρασκευής και ότι ο Παναθηναϊκός θα θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην έδρα του, όμως εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό.

Θέλω να σταθώ στην φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε την Τετάρτη στο «Τόφαλος». Όλοι είδαμε ένα παιχνίδι-γιορτή, το τι σημαίνει αγνός φίλαθλος και το πως θα πρέπει να είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» με οπαδούς και των δυο ομάδων ταυτόχρονα στις κερκίδες. Ο Προμηθέας δίδαξε όλη την χρονιά αθλητική παιδεία και κουλτούρα, με αποκορύφωμα αυτό που είδαμε στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους κι ένα σήμα που εκπέμπει προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτά που μας ενώνουν στην οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ είναι πιο πολλά από αυτά που μας χωρίζουν. Μόνο έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα αναβαθμιστεί το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Τέλος, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που μας έδωσε ενέργεια και μας βοήθησε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την στήριξή του στη διάρκεια όλης της χρονιάς».

patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...