Αρκετά ικανοποιημένοι θα πρέπει να είναι οι επαγγελματίες της εστίασης στη Ναύπακτο από τον κόσμο που επίλεξε την πόλη είτε για την εκδρομή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος,είτε για μια ολιγόωρη απόδραση από την καθημερινότητά του.

Σ’αυτό συνέβαλε αναμφίβολα και η φιλική τιμολογιακή πολιτική της ΓΕΦΥΡΑΣ με το 10ωρο e-pass που επέτρεψε σε κατοίκους της Αχαίας να επιλέξουν τη Ναύπακτο για το τριήμερο.

Η πλειονότητα όπως ήταν φυσικό ήταν από τον γειτονικό νομό,ενώ δεν ήταν λίγα τα αυτοκίνητα προερχόμενα από τη μεγαλύτερη πόλη του νομού μας,το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.

Αν μη τι άλλο,είναι ένα καλό σημάδι για την τοπική οικονομία,σε καιρό Κορονοιού,με τον οδικό τουρισμό να καταλαμβάνει τις προτιμήσεις των επισκεπτών…Ας ελπίσουμε σε μια καλύτερη ακόμη συνέχεια εν όψει καλοκαιριού.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ποσο όμορφη είναι η πόλη και σίγουρα αποτελεί προορισμό όχι μόνο για τριήμερα αλλά και για ευχάριστες διακοπες
    Εντούτοις ακόμη και στις φωτογραφίες που έχετε αναρτήσει υπάρχει πάντα κάποιος ή κάποιοι που φροντίζουν να χαλάνε την καλή εικόνα
    Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο ( φαίνεται και στην φωτογραφία ) αλλά και τα μηχανάκια που βρίσκονται μονίμως παρκαρισμένα στον ποδηλατόδρομο

  2. Υπάρχουν τεχνικά έργα ,που γίνονται αυτό το διάστημα ,και στο σημείο αυτό σταματά η κυκλοφορία οχημάτων ,γι αύτο και τα παρκαρισμένα . Είναι πολύ όμορφη πόλη και φιλόξενη !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...