Προπόνηση των ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Ναυπακτία με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου

Μια διαφορετική προπόνηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο, στο τμήμα Παμπαίδων του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς φιλοξενήθηκαν οι ωφελούμενοι των ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ναυπακτίας.

Με την καθοδήγηση των τεχνικών της ομάδας μπάσκετ, κ.κ. Γιώργου Σταθάτου και Θεόφιλου Ζησιμόπουλου και την επίβλεψη της υπεύθυνης της δομής-φυσιοθεραπεύτριας κ. Μαρίας Βασιλοπούλου και του γυμναστή ειδικής αγωγής κ. Κώστα Κανελλόπουλου, δόθηκε και για τις δύο πλευρές μέσω του παιχνιδιού ένας εκπαιδευτικός και κοινωνικός χαρακτήρα στην άθληση.

Η δράση αποτελεί μία ακόμα έκφανση της ένταξης των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο, με στόχο την καλλιέργεια δεξιοτήτων που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση, την ενσυναίσθηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας στα μικρά παιδιά.

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, ως ο σύλλογος στην πόλη με τη μεγαλύτερη ακαδημία αθλητών, είχε και συνεχίζει να έχει ψηλά στις προτεραιότητές του, μέσω των προγραμμάτων άθλησης, την παροχή όλων εκείνων των εφοδίων στα παιδιά που θα συμβάλουν στη δόμηση μιας υγιούς προσωπικότητας.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...