Πρωτιά του Θανάση Παπαθανάση Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπροέδρου του Πανευρωπαϊκης Ενωσης Φαρμακοποιών στις Αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.
Οι συνδυασμοί για την Αντιπροσωπεία στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο έλαβαν:
Παπαθανάσης Θανάσης 30 ψήφοι 57,7%
Πανταζής Γιωργος. 12 ψήφοι 23,1%
Πετρόπουλος Πέτρος. 10 ψήφοι 19,2%
Εξάλλου πρώτος εξελέγη ο Θανάσης Παπαθανάσης και στο ενωτικό ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Αναλυτικά έλαβαν:
Παπαθανάσης Θανάσης 15
Πανταζης Γιώργος 13
Νικάκης Αλέξανδρος. 8
Γκριζης Χρυσοβαλάντης 4
Φούντα Σπυριδουλα. 3
Ραπτάκης Μιχάλης. 3
Μουρκούση Μαρια. 2
Σκαρτσάρης Ανδρέας. 1
Κωταντούλας Αλκιβιαδης 1

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για τη μεγάλη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ευθύνη μεγάλη αλλά μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω να τους υπηρετώ και να τους εκπροσωπώ με μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος.
Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στους συμπολίτες μας και αποτελεί βασικό πυλώνα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους συναδέλφους μας, να εκσυγχρονίζουμε το φαρμακείο και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες. Με κοινωνικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ο Φαρμακοποιός καθημερινά ενισχύει το ρόλο του και με συνεργασίες με τους συλλόγους ασθενών αλλά και με όλους τους φορείς είναι ισχυρός σύμμαχος για ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...