Πρόεδρος Πεντάπολης: Ο κ. Πολίτης έδειξε ότι είναι πεντακάθαρος – Εύχομαι και ο Ζέτος και ο Πολίτης να είναι στην παράταξη για το καλό του Δήμου

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της κοινότητα Πεντάπολης Δωρίδος κ. Μαναγλιώτης τονίζει ξεκάθαρα ότι ο Σταύρος Πολίτης με την πράξη του έδειξε ότι είναι πεντακάθαρος. Επίσης τόνισε πως και ο κ. Ζέτος και ο κ. Πολίτης είναι σημαντικό να συνεχίσουν στην παράταξη για το καλό του Δήμου.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Πεντάπολης

Μαναγλιώτης Δημήτριος πρόεδρος της κοινότητας πενταπόλεως όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον κύριο Πάνο Ζετο και το Σταύρο πολίτη ο καθένας τους κάνει κριτική κατά όπως των συμφέρει εγώ δεν ήθελα να εμπλακώ στην υπόθεση άλλα στο λίγο καιρό που είμαι πρόεδρος και παρακολουθώ τα συμβούλια είναι δύο άξια στελέχη που προσφέρουν στο δήμο πάρα πολλά και το να ζητήσεις συγνώμη χρειάζεται θάρρος… Και ο Σταύρος με την πράξη του έδειξε ότι είναι πεντακάθαρος εύχομαι και οι δύο να είναι στην παράταξη για το καλό του δήμου….Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...