Πρόκριση με «30άρα» ο ΠΑΟΚ

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Basketball Champions League πήρε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας άνετα της Βέντσπιλς με 54-84. Έτσι ο «δικέφαλος του Βορρά» κατέκτησε την τέταρτη θέση του ομίλου του και πλέον δεν τον απασχολούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουν  και έχοντας ισχυρό κίνητρο κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Σάιμπερτ με 14 πόντους, ενώ ο Χρυσικόπουλος είχε 13 πόντους. Παράλληλα Κόνιαρης και ΜακΦάντερν πρόσθεσαν από 10 πόντους ο καθένας. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιανίσενοκς με 12 πόντους.

Το παιχνίδι:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό του και με τον Κόνιαρη σε πολύ καλή βραδιά κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να πάρει το προβάδισμα. Μάλιστα στο 6’, μετά από τρίποντο του ΜακΦάντεν, έφτασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό(8-18).

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλο συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο διευρύνοντας κατά διαστήματα τη διαφορά. Το τελικό σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Σάιμπερτ έπειτα από άστοχο καλάθι του ΜακΦάντεν.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τη διαφορά να φτάνει τους 22 πόντους(36-58) μετά από ένα πολύ όμορφο καλάθι του Πέινερς. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην ρίχνουν το ρυθμό τους. Το τελικό σκορ (54-84) διαμόρφωσε ο Γλυνιαδάκης εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 30 πόντους!

Βέντσπιλς(Μούζνιεκς): Λέιμανις 4, Ντιν 4, Γιακοβικς 2, Ζιεντινς 3 (1), Ζελιονις 3, Γιανίσκενοκς 12 (3), Έιτ, Σκιλ 2, Γκουλμπις 8 (2), Ζακις 8 (1), Κάμπελ 7

ΠΑΟΚ( Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 13 (1), Κόνιαρης 10 (2), Τσόχλας 3 (1), Μαργαρίτης 9, ΜακΦάντεν 10 (2), Μιλιένοβιτς 3, Γλυνιαδάκης 8, Καραμανώλης 2, Σάιμπερτ 14 (2), Πέινερς 5 (1), Κλάντον 7

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...