Πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα» για την ΑΕΜ στο Κύπελλο

Νίκη και πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα» για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου 12/9 στην Κατοχή στα πλαίσια της 1ης φάσης του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας επί της Ένωσης ΑΟΚ Τρίκαρδος με σκορ 4-2, κανονική διάρκεια αγώνα 0-0, ημίωρη παράταση 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας ελάχιστες οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με τον Πιστιόλη να έχει δυο πολύ καλές στιγμές στο 23΄και στο 45΄για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν τις γραμμές στο γήπεδο για να πιέσουν την ομάδα του Τρίκαρδο, με την ομάδα της Κατοχής όμως να παίζει έξυπνα στην κόντρα επίθεση δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις, με το στείρο 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος και να οδηγούμαστε στην παράταση.

Το πρώτο μέρος της παράτασης θα ξεκινήσει με μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ από εκτέλεση φάουλ του Χριστογιάννη στο 91΄, με τον Τσιάρα με υπερένταση στο δεξί παραθυράκι να αποσοβεί το γκολ.

Έξι λεπτά αργότερα στο 97΄σε μια από τις πολλές αντεπιθέσεις των γηπεδούχων στο παιχνίδι ο Κρανιάς θα μπει από αριστερά κερδίζοντας και τις κόντρες και με ένα γεμάτο σουτ θα στείλει τη μπάλα πάνω από τον Μανιάτη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου η ΑΕΜ θα έχει δυο καλές στιγμές σε ισάριθμες κεφαλιές των Χριστογιάννη και Ράπτη.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης και μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού η ΑΕΜ θα πίεση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τους γηπεδούχους όμως να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 116΄όταν σε αντεπίθεση το σουτ του Κρανιά θα περάσει άουτ.

Θα ακολουθησουν δυο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους σε σουτ του Πατίλα στο 117΄και δυο λεπτά αργότερα απο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστογιάννη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 120΄μια ακόμα γρήγορη αντεπίθεση στην οποία ο Τρίκαρδος θα μπορούσε να τελείωση το παιχνίδι, αν το σουτ του Γατσώρης από πλεονεκτική θέση δεν πέρναγε άουτ.

Ο άγραφος νομός του ποδόσφαιρου που λέει όταν δεν βάζεις γκολ δέχεσαι γκολ επαληθεύτηκε για ακόμα μια φορά, όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γεωργούσης θα κάνει την ατομική προσπάθεια από αριστερά αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο, θα σεντράρει συρτά στο ύψος της μικρής περιοχής όπου ο Λίτσος με ιδανικό συρτό πλασέ στην απέναντι γωνία θα ισοφαρίσει για την ΑΕΜ σε 1-1 και θα στείλει τον αγώνα στα πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες του Γιώργου Ταράση θα είναι ποιο τυχεροί και ψύχραιμοι και θα πάρουν την πρόκριση με σκορ 4-2.

Αναλυτικά οι εξέλιξη της διαδικασίας της «ρωσικής ρουλέτας» στο φιλμ του αγώνα που ακολουθεί.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄τετ τα τετ για τους γηπεδούχους με τον Κουκουρδέλης και συρτό σουτ, με τον Μανιάτη να έχει καλύψει την γωνία του και την μπάλα να περνάει άουτ.

23΄ξαφνικο γυριστό σουτ εγώ από την περιοχή του νεαρού Ράπτης με την μπάλα να γκελάρει και το Τσιάρα να αποκρούει, στην επαναφορά ο Πιστιόλης μέσα από την περιοχή θα στείλει με πλασέ τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Κατοχής.

45΄ ο Γεωργούσης θα βρει με κεφαλιά τον Πιστιόλη, με τον παίκτη της ΑΕΜ από θέση τετ τα τετ να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

51΄μπασινο από δεξιά στην περιοχή και σουτ του Γεωργούση αποκρούει ο Τσιάρας.

53΄νέο σουτ του Γεωργούση ασθενές όμως μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσιάρας.

54΄γρηγορη αντεπίθεση για τον Τρίκαρδο με τον Σωτηρόπουλο να ανατρέπει τον αντίπαλο του έξω από την περιοχή και να δέχεται την κίτρινη κάρτα. Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Βαλη αποκρούει ο Μανιάτης.

57΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, ο Τραγουλιάς θα βγάλει την σέντρα στην μικρή περιοχή κεφαλιά του αφύλακτου Πιστιόλης άουτ.

68΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τον Τρίκαρδο, κάθετη μπαλιά του Λιόκαυτου τετ τα τετ Κρανιά ο Μανιάτης θα αποκρούσει με δυσκολία με τα πόδια σε κόρνερ.

72΄εκτελεση φάουλ του Γεωργούση στο δεύτερο δοκάρι ο Πέκεζ δεν θα προλάβει από πολύ καλή θέση να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

79΄επικίνδυνη αντεπίθεση με δυο παίκτες για τον Τρίκαρδο, θα προλάβει ο Σωτηρόπουλος και θα διώξει τον κίνδυνο.

86΄μπάσιμο από δεξιά Πατίλα αδύναμο σουτ στα χέρια του Τσιάρα.

Παράταση:

91΄κερδισμενο φάουλ έξω από την περιοχή για την ΑΕΜ, απευθείας εκτέλεση Χριστογιάννη με υπερένταση ο Τσιάρας στο δεξί παραθυράκι της εστίας του θα αποσοβήσει την παραβίαση.

97΄ΓΚΟΛ, μπάσιμο από αριστερά του Κρανιά ο οποίος θα κερδίσει και τις κόντρες, με φοβερό σουτ θα στείλει τη μπάλα πάνω από τον Μανιάτη και θα ανοίξει το σκορ 1-0.

103΄σεντρα στην μικρή περιοχή κεφάλια Χριστογιάννη άουτ.

108΄ωραια σέντρα Χριστογιάννη κεφάλια ψαράκι του Ράπτη μαζεύει ο Τσιάρας.

116΄αντεπιθεση για τους γηπεδούχους και βαθειά μπαλιά για τον Κρανιά ο οποίος θα κάνει το σουτ το οποίο θα περάσει άουτ.

117΄μακρινό δυνατό ευθύβολο σουτ Πατίλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

119΄εκτελεση φάουλ Χριστογιάννη μπλοκάρει ο ο Τσιάρας.

120΄επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Τρίκαρδο με τον Γατσώρη να σουτάρει από καλή θέση άουτ.

122΄ΓΚΟΛ από αριστερά ο Γεωργούσης θα περάσει έναν αντίπαλο και θα σεντράρει συρτά στο ύψος του πέναλτι για τον Λίτσο, οποίος με συρτό πλασέ στην απέναντι γωνία θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Το παιχνίδι θα οδηγηθεί στα πέναλτι:

Πρώτη εκτέλεση για τον Τρίκαρδο με τον Βαλή να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι 0-0.

Πρώτη εκτέλεση για την ΑΕΜ με τον Λίτσο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.

Δεύτερη εκτέλεση για τον Τρίκαρδο με τον Καπώνη να ισοφαρίζει σε 1-1.

Δεύτερη εκτέλεση για την ΑΕΜ με τον Χριστογιάννη να δίνει εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 1-2.

Τρίτη εκτέλεση για τον Τρίκαρδο με Δρακά το να κάνει το 2-2.

Τρίτη εκτέλεση για την ΑΕΜ με τον Ντζιμάνη να κάνει το 2-3.

Τέταρτη εκτέλεση για τον Τρίκαρδο με τον Τσιάρα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με το 2-3 να παραμένει.

Τέταρτη εκτέλεση για την ΑΕΜ με τον Πατίλα να κάνει το 2-4 και να δίνει την νίκη πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Μπαξας, Σπυρόπουλος, και νοσηλεύτρια η κα Ιωάννου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Χριστογιάννης, Τραγουλιάς, Σωτηροπουλος, Λίτσος, Ντζιμανης, Θεοτοκάτος (63΄Πέκεζ), Πατίλας, Πιστιόλης, Ράπτης, Γεωργούσης.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Γιώργος Ζήκος) Τσιάρας Γ., Καπώνης, Βαλής, Τσιλιπάνος, Λαμπρακόπουλος, Γατσώρης, Κουκουρδέλης (90΄Τσιάρας Α.), Λιόκαυτος (98΄Ζαπαντης), Κρανιάς, Αθανασόπουλος (120΄Μπαρούχος), Μιχάι (83΄Δρακάς).

aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...