Πρόταση-έκπληξη Κοτσανά στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση..

-Αφήστε κ.Δήμαρχε τη συζήτηση στο συμβούλιο και πάμε στην τηλεόραση.!!!

-Πιο καλά στο γυαλί.

Ποιος θα περίμενε ότι μια κορυφαία στιγμή για τη δημοκρατία θα πρέπει να βρίσκεται υπό το φως των τηλεοπτικών προβολέων και όχι ενώπιων των δημοτών σε επίσημη και μάλιστα ειδική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου.

Από πότε κ.Κοτσανά μπορεί ένα Μ.Μ.Ε να υποκαθιστήσει μια επίσημη συνεδρίαση,μια κορυφαία στιγμή του δήμου;

Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία,παρουσιάστηκαν τα νούμερα και οι αριθμοί για τη χρήσητου οικονομικού έτους 2012 απο την ορκωτή λογίστρια.

Ήταν μια συνεδρίαση με πολλές αντεγκλίσεις,εκατέρωθεν αντιπαραθέσεις ως προς την ανάγνωση των στοιχείων,έτσι όπως παρουσιάστηκαν.

Το ατόπημα βήμα-βήμα.!!!

Μια φράση του δημοτικού συμβούλου Ανδ.Κοτσανά μας εξέπληξε.Και μας εξέπληξε δυσάρεστα όταν διαδικαστικά είπε” ότι τα όσα ανέγνωσε ο προιστάμενος του τμήματος κ.Παπαγεωργίου περί των οικονομικών ήταν αρκετά.Ο ρόλος της κ. λογίστριας είπε είναι περιττός.Τι να πούμε;Ακούσαμε τα στοιχεία,έχουμε μπροστά μας την έκθεση,ψηφίζουμε δεν ψηφίζουμε,να πάμε στο άλλο θέμα.

Χρ.Σικώλας (πρ.δημ.συμβουλίου):H διαδικασία κ.Κοτσανά είναι αυτή.

ΑνΚοτσανάς:Ποια είναι η διαδικασία;Να έρθει η λογίστρια να μας κάνει παρουσίαση στοιχείων;

Χρ.Σικώλας:Διευκρινιστικές ερωτήσεις…..

Αν.Κοτσανάς:Είμαστε εντάξει.Αν ο κ.Δήμαρχος θέλει να συζητήσουμε να πάμε να συζητήσουμε εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να συζητήσουμε.Γιατί τελευταία κρύβεται.Να έρθει στον κ. Καρανικόλα ένα βράδυ (εκπομπή στην τηλεόραση του  lepanto ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ) να συζητήσουμε ένα βράδυ.Τη λογίστρια αφήστε τη εκεί πέρα.Κάπου εδώ έληξε ο διάλογος αυτός και ακολούθησε η τοποθέτηση δημάρχου.

Γ.Μπουλές:

O κ.Κοτσανάς προσπαθεί να υποβαθμίσει έτη περαιτέρω το δημοτικό συμβούλιο μεταφέροντας τη συζήτηση στον τηλεοπτικό  σταθμό.Άρα δεν τον ενδιαφέρει ούτε ο απολογισμός ούτε ο ισολογισμός ούτε τα αποτελέσματα,ούτε ο τρόπος με τον οποίο διοικήθηκε ο δήμος,λειτούργησαν οι υπηρεσίες το 2012,την περίοδο που αναφερόμαστε.”Λυπάμαι ειλικρινά που το σώμα οδηγείται σε αυτή την κατάπτωση με τέτοιες προτάσεις.Είναι ύψιστο καθήκον όλων να διερευνήσουμε σε βάθος το τι έγινε το 2012,πληρώνουμε τον ορκωτό ελεγκτή για να μας διαφωτήσει επί των διαχειριστικών θεμάτων της υπηρεσίας και είναι υποχρέωσή μας να μάθει η κοινωνία,αυτά που γίνονται στα Μ.Μ.Ε είναι αντιγρφή των κεντρικών μέσων που οδήγησαν τη χώρα εδώ,καταργόντας το δήμο και μεταφέροντας τη συζ’ήτηση στο τηλεοπτικό κανάλι.Θα πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία.Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το δημοτικό συμβούλιο,την ύψιστη λειτουργία που ο νόμος τη φέρει ως μοναδικό θέμα αυτό,παίζοντας διάφορα παιγνίδα πίσω από την πλάτη αυτών που μας έστειλαν εδώ.
Δείτε από το 15:30 έως 17:48



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...