Πώς αντιμετωπίζονται οι λευκές ραγάδες στο στήθος;

bb
Πώς αντιμετωπίζονται οι λευκές ραγάδες στο στήθος;
Οι λευκές ραγάδες, σε όποιο σημείο του σώματος και αν εμφανιστούν, αποτελούν ένα αντιαισθητικό πρόβλημα, που μάλιστα είναι και πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ειδικότερα, οι λευκές ραγάδες στο στήθος, προβληματίζουν ιδιαίτερα τις γυναίκες, αφού δυσκολεύονται να φορέσουν μία μπλούζα με ντεκολτέ ή ένα ανοιχτό φόρεμα.

Μετά από χρόνια εκτεταμένων ερευνών, πλέον βρέθηκε η λύση στην αντιμετώπιση των ραγάδων. Μέχρι σήμερα, ήταν δυστυχώς πολύ δύσκολο να τις εξαλείψουμε, καθώς όταν οι κόκκινες ραγάδες γίνουν λευκές, η ουλή στο δέρμα είναι πλέον βαθιά και μόνιμη.

Το Scarlet, το επαναστατικό μηχάνημα που άλλαξε τα δεδομένα, έδωσε την απόλυτη λύση, καθώς μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες μπορούμε πλέον να εξαφανίσουμε τις λευκές ραγάδες από γλουτούς, κοιλιά και φυσικά στήθος.

Πώς λειτουργεί;

Με το Scarlet «σπάμε» τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια.

Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του «κενού» που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα. Όλη η διαδικασία φυσικά είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, ανάμεσα στις συνεδρίες.

Είναι ασφαλές;

Απόλυτα! Με το Scarlet ουσιαστικά ξυπνάμε τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του οργανισμού, μέσω της ήπιας και ελεγχόμενης θερμικής διέγερσης. Άρα, πρόκειται για έναν απόλυτα φυσικό και οικολογικό τρόπο αντιμετώπισης των ραγάδων.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα; Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Ο ακριβής αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται, έχει σχέση με το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει.

ΥΓΕΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...