Π. Καμμένος: Το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι στρατιωτικοί στην τσέπη τους τις επόμενες ημέρες

Π. Καμμένος: Το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι στρατιωτικοί στην τσέπη τους τις επόμενες ημέρες

“Άκουσα τον Χρήστο Σταϊκούρα με μεγάλη προσοχή και αναφέρθηκε στο θέμα των αναδρομικών των στρατιωτικών. Πριν από λίγο ο κ. Κικίλιας έκανε ένα tweet ότι εμπαίζουμε τους στρατιωτικούς. Ακούστε, το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι στρατιωτικοί στην τσέπη τους τις επόμενες ημέρες” ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στη Βουλή.

“Θα περίμενα τουλάχιστον στο θέμα αυτό αντί να κάνετε αντιπολίτευση, να πείτε ότι και εσείς, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα ότι συμφωνούν να δοθούν σε αυτούς τους ανθρώπους τα χρήματα, τα οποία έκλεψε από την τσέπη τους η κυβέρνηση του 2012. Αντί να έρθετε και να πείτε ότι για τις Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να υπάρχει μια εθνική πολιτική, αντί να βάλουμε στην άκρη από την πολιτική αντιπαράθεση τις Ένοπλες Δυνάμεις, έρχεστε με ένα θράσος απύθμενο να πείτε σε αυτούς τους ανθρώπους, στους οποίους περιορίσατε το εισόδημα αντισυνταγματικά, παράνομα και χωρίς καμία αντίσταση, να πειτε ότι και αυτά που τώρα θα πάρουν, αδίκως θα τα πάρουν” ανέφερε.

“Χαίρομαι ιδιαίτερα αν πράγματι ψηφίσετε την τροπολογία αυτή. Άρα η άποψη του κ. Κικίλια ως τομεάρχη Εθνικής Άμυνας είναι διαφορετική από του εκπροσώπου. Χαίρομαι γι’αυτό γιατί αποκαθίσταται έτσι η αλήθεια” και συμπλήρωσε “Χαίρομαι γιατί τους ακραίους αυτούς που χρησιμοποιούν ψευδή επιχειρήματα, τους απομονώνει το ίδιο το κόμμα. Η αποκατάσταση αυτή γίνεται σε συνέχεια μέτρων που έχουν ληφθεί και το 2015 και το 2016 και το 2017”.

Ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Χρήστος Σταϊκούρας, έλαβε τον λόγο και δήλωσε “να επαναλάβω την ξεκάθαρη θέση της ΝΔ. Η ΝΔ ότι έκανε το 2014 θα κάνει και σήμερα. Θα στηρίξει την πλήρη αποκατάσταση των απολαβών. Αυτό που είπα όμως είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει και στο παρελθόν. Επειδή συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις θα μου επιτρέψετε να ξέρω καλύτερα, το 2014 δώσαμε το 50% των αναδρομικών και να αποκαταστήσουμε με μόνιμο τρόπο τις μισές από τις απώλειες που είχαν υποστεί οι συγκεκριμένοι κλάδοι”.

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχολίασε “δεν είμαι άνθρωπος υψηλών τόνων αλλά θα απαντήσω στο ίδιο ύφος. Πριν από τέσσερα χρόνια κ. υπουργέ λέγατε ότι ο πρώτος νόμος που θα περάσετε θα είναι η δικαίωση των στρατιωτικών, αλλιώς δεν θα συμμετέχατε στην κυβέρνηση. Άρα τα τέσσερα αυτά χρόνια εμπαίζατε τους στρατιωτικούς”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/346554-P-Kammenos-To-poios-empaizei-toys-stratiotikoys-tha-to-doyn-oi-stratiotikoi-sten-tsepe-toys-tis-epomenes-emeres ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...