Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στα δύο αδέρφια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Αταλάντης

Το τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αταλάντη, ενώ πήγαιναν για μπάνιο, είπαν το απόγευμα της Παρασκευής φίλοι και συγγενείς.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 21χρονου Γιώργου και της 16χρονης Σόνιας. Η κηδεία τους έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Πλήθος κόσμου, κρατώντας λευκά λουλούδια και μπομπονιέρες, κατέφτασε στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τα δύο αδέφλια που η μοίρα τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, από τα μεγάφωνα ακούγεται το τραγούδι του Μητροπάνου «Ποιος με βάφτισε σε θολό νερό». Μιλώντας με συγκλονιστικά λόγια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των δύο παιδιών, ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, είπε: «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά….»

Η 16χρονη Σόνια πάλευε σκληρά για τη ζωή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον 1ο όροφο του Αττικού Νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν για τρεις ημέρες. Το απόγευμα της Τετάρτης όμως, έχασε τη μάχη παρά την τιτάνια προσπάθεια των γιατρών και τις προσευχές όλων για να τα καταφέρει. Ο 21χρονος αδελφός της, Γιώργος, σκοτώθηκε ακαριαία…

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δύο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα αλλά είχαν πάει στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο. Ο 21χρονος που είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από τον παππού του να του δώσει το αυτοκίνητο για να πάει στη θάλασσα με την αδερφή του.

Ο παππούς του το έδωσε και έτσι ο 21χρονος ξεκίνησε με την 16χρονη αδερφή του για την παραλία. Δυο χιλιόμετρα, ωστόσο, προτού φθάσουν στην Αταλάντη, σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα: ο 21χρονος Γιώργος -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να προσκρούσει στις μπάρες και να επέλθει το μοιραίο.

Πηγή: star



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...