Ρέγες: «Δεν είναι μόνο Καλάθης ο Παναθηναϊκός»

Ρέγες: «Δεν είναι μόνο Καλάθης ο Παναθηναϊκός»

Αρκετά πιο σταθερή σε απόδοση και βελτιωμένη θα πρέπει να εμφανιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα, όπως τόνισε ο Φελίπε Ρέγες.

«Δεν παίξαμε τίποτα απέναντι στη Ζαλγκίρις και πρέπει να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας εν όψει των playoffs. Έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και οφείλουμε να είμαστε περισσότερο συνεπείς. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλό μπάσκετ για να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση ενόψει της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Ο αντίπαλος έχει μια δύσκολη έδρα, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα και πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί. Για να συμβεί όμως αυτό θα χρειαστεί να αλλάξουμε πολλά, να παίζουμε με περισσότερο πάθος και να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους να έρχονται εδώ και να παίρνουν διαφορά. Θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δίνουμε το 100%», τόνισε αρχικά ο Ρέγες.

Όσο για την αντιμετώπιση του Νικ Καλάθη, είπε: «Δεν είναι μόνο ο Καλάθης ο Παναθηναϊκός, όμως ο συγκεκριμένος παίκτης βάζει όλους τους υπόλοιπους σε ρυθμό και είναι πολύ σημαντικό να τον περιορίσουμε».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PROTOSELIDA-EIKONES/359251-Reges-Den-einai-mono-Kalathes-o-Panathenaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...