Άρθρο του δικηγόρου Θανάση Διαμαντόπουλου στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ Πατρών

Μετά την ανακοίνωση για κατάθεση πρότασης στην Βουλή  για αναστολή εφαρμογής της ρήτρας αναπροσαρμογής, χρήσιμο είναι να αναδημοσιευθεί άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ημερήσια εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» των Πατρών (Φ.27.04.2022), από συνεργάτη του Δικηγορικού Γραφείου του συμπολίτη μας Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου (Πάτρα, Κανάρη 28-30, τηλ: 2610321444 και 6932620707), το οποίο έχει αναλάβει υποθέσεις προσφυγών κατά της ΔΕΗ για τις υπερχρεώσεις λόγω της παράνομης, άλλως αντισυνταγματικής, ρήτρας αναπροσαρμογής.

          Με το άρθρο  αυτό καλούνται η Κυβέρνηση καθώς και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης  να καταθέσουν σχετικό Σχέδιο Νόμου για άρση της εξοντωτικής ρήτρας. Πέραν τούτου, η Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) να παρέμβει αυτεπάγγελτα, όπως έχει υποχρέωση, δικαιολογώντας και την πολυδάπανη ύπαρξή της.

Το άρθρο έχει ως εξής:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ναι όπως κι ο ΕΝΦΙΑ, τα διόδια, τα τελη κυκλοφορίας κι όλο το λουμπεν συνονθύλευμα του ‘ΔΕ ΠΛΕΡΩΝΩ”…τραβάτε να πληρώνετε δικηγόρους για να σας έρθει η λυπητερή αργότερα και με τόκο…πελατεία ψάχνουν στην τελική κι αυτοί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...