Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Μπορεί να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία o επιχειρηματίας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη: Μπορεί να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία o επιχειρηματίας

Στο ενδεχόμενο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία αναφέρθηκε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας, προβαίνοντας ταυτόχρονα και σε μια σοβαρή αποκάλυψη για το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένειά του.

Όπως επεσήμανε, η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με άκρως επικίνδυνους κακοποιούς, είτε αυτοί κάθονται στο εδώλιο είτε όχι. Και αυτό γιατί -όπως ανέφερε- οι μάρτυρες δεν αναγνωρίζουν κανέναν από τους σημερινούς κατηγορούμενους ως κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που εκτυλίχθηκε μπροστά τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, επικαλούμενη τις μαρτυρίες των δύο ανθρώπων με φόντο το σκηνικό της αρπαγής του Κρητικού επιχειρηματία, οι οποίοι έχουν περιγράψει δύο απαγωγείς χωρίς κουκούλα, επεσήμανε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδακης είδε τα πρόσωπα των απαγωγέων όμως αρνείται να τα περιγράψει.

«Η υπόθεση θα μπει στο αρχείο»

«Το αφήνω ανοικτό -να παραπεμφθεί για ψευδορκία- όμως κρίνοντας ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/352776-Ragdaies-exelixeis-sten-ypothese-Lempidake-Mporei-na-klethei-na-logodotesei-gia-pseydorkia-o-epicheirematias ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...