Ριάλιτι: Πού βρίσκονται σήμερα οι αστέρες που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό

Ριάλιτι: Πού βρίσκονται σήμερα οι αστέρες που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό
Οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν στα σπίτια των τηλεθεατών και έγιναν μέρος της καθημερινότητάς τους. Σήμερα, ελάχιστοι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν και να κάνουν αυτό που ονειρεύτηκαν, όταν μπήκαν στο παιχνίδι.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός μέσα από το «Mission».

Το ειδύλλιό του με μια κοπέλα που δούλευε στην παραγωγή του παιχνιδιού διέρρευσε στα media και φήμες ήθελαν να έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Στην συνέχεια πάει στην Κρήτη, αγοράζει λεωφορείο και πιάνει δουλειά στα ΚΤΕΛ. Ο έρωτας «χτυπάει» την πόρτα του και με την Τάνια αποκτούν ένα παιδί, το οποίο «έφυγε» ξαφνικά. Τώρα, ο Στέφανος Κοκολογιάννης ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας για το φονικό που έγινε στην Κρήτη και την ποινή φυλάκισης που του έδωσε το δικαστήριο.

Ο Γιώργος Νάιδας έγινε γνωστός μέσα από το reality του Mega«Bar».

Ο χαρακτήρας του, το ιδιαίτερο στυλ του ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Ο Γιώργος Νάιδας έχασε την ζωή σε ηλικία 34 χρονών οδηγώντας την μηχανή του στην Νάξο.

Ο μεγάλος νικητής του «Big Brother 1», Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή Τσάκας όπως είναι γνωστός σήμερα είναι πάμπτωχος.

Λίγο καιρό αφού βγήκε από το παιχνίδι έχοντας στα χέρια του το χρηματικό έπαθλο κυκλοφόρησε δίσκο με ποντιακά τραγούδια και το 2004 σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι δεν τον παίρνουν σε καμία δουλειά και ότι πάμπτωχος. Σήμερα ασχολείται και αγροτικές δουλειές στο χωριό του.

Η Μαίρη Σκόρδου ξεχώρισε από το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης και οι μετοχές της ανέβηκαν απότομα.

Μετά την αποχώρησή της δέχεται πρόταση από το starνα παρουσιάζει την εκπομπή «B&B», η οποία είχε να κάνει με τις εξελίξεις του «Big Brother» και του «Bar». Η εκπομπή σταματάει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα clubs και σήμερα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα πανηγύρια της Ελλάδας.

Η Δώρα Αρχοντάκη από την πρώτη στιγμή που πήγε στο «Big Brother» δήλωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος της γράφει τραγούδι. Το 2006 εμφανίζεται στην tvκαι αποκαλύπτει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από επιχειρηματία. Σήμερα, εμφανίζεται σε διάφορα επαρχιακά μαγαζιά.

Η Φραντζέσκα Μελά εμφανίζεται στο δεύτερο «BB» και προκαλεί εντύπωση με το γεγονός ότι 23 χρονών ήταν ανύπαντρη και με παιδί.

Μέχρι σήμερα προσπαθεί να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Το «Wall» ήρθε το 2003 και ανέδειξε αρκετό κόσμο. Νικητής αυτού του reality ο Θοδωρής Ισπόγλου, ο οποίος σήμερα αγνοείται.

Βέβαια, η Ρούλα Βροχοπούλου, από το «Wall» που έβγαινε στα κανάλια και παρακαλούσε τον Κλεάνθη να την παντρευτεί, ενώ στην συνέχεια έβγαινε και έκλαιγε που την άφησε ο Αλβανός σύντροφός της.

Ο Ηλίας Βαλάσης με την συμμετοχή του στο «Survivor», ήρθε αντιμέτωπος με το Ναυτοδικείο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι πήγε στο παιχνίδι γιατί ήθελε τα χρήματα για να βοηθήσει έναν ανάπηρο φίλο του. Μάλιστα, κάποιοι φίλοι του φαίνεται να ξυλοκόπησαν την Ορθούλα Παπαδάκου, αφού την θεώρησαν υπεύθυνη για την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Η Ορθούλα Παπαδάκου μετά το τέλος του «Survivor» προσπάθησε να κάνει κάποια πράγματα στην τηλεόραση χωρίς επιτυχία. Aποκάλυψε, μάλιστα, ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, στην εκπομπή «Μίλα».

Η «κατάρα» για τους παίχτες των reality δεν έχει σταματημό. Ο νικητής του «Dream Show-TheTheatre», Ανδρέας Γεωργίου μάταια περίμενε να συμμετάσχει σε σειρά του Alpha. Σήμερα κάνει δικές του δουλειές στην τηλεόραση όπως το «Μπρούσκο» που σημειώνει επιτυχία.

Ο Γιάννης Βακρινός που γνωρίσαμε μέσα από την «Φάρμα» ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Αποτέλεσμα αυτού να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική του ΚΑΤ. Με αποτέλεσμα να “φύγει” στα 54 του χρόνια.

Η Ελίνα Μπεκάκου έγινε γνωστή από το τελευταίο «BB».

Σήμερα χορεύει σε διάφορα clubs ενώ συμμετέχει και σε αισθησιακές ταινίες.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao παίκτης reality με μεγάλη αποδοχή στο κοινό και μάλιστα ομοίωμά του είχαν παρουσιάσει και στο Πατρινό Καρναβάλι να έχει μπλεξίματα με την δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι διατηρούσε οίκο ανοχής στον Κολωνό.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...