Σάλος στη Ρόδο: Προσέφυγε κατά του συζύγου της ισχυριζόμενη ότι την απατά με τον κολλητό του

Σάλος στη Ρόδο: Προσέφυγε κατά του συζύγου της ισχυριζόμενη ότι την απατά με τον κολλητό του

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση, για τα δεδομένα της κοινωνίας της Ρόδου, θα απασχολήσει σύντομα τη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για την υπόθεση μίας 30χρονης, που προσέφυγε κατά του συζύγου της, ζητώντας από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου την επιμέλεια των παιδιών τους και τη μετοίκηση του άνδρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο σύζυγός της την απατά με τον κολλητό του. Το «τρίτο πρόσωπο», ο άνδρας που εμφανίστηκε ως φίλος του συζύγου, μπήκε ξαφνικά στη ζωή του ζευγαριού.

Η 30χρονη άρχισε να «ψιλιάζεται» ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ο σύζυγός της της αρνιόταν πεισματικά τη σεξουαλική επαφή.

Έφτασε μάλιστα σε σημεία, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, να της πει ότι αντιμετώπιζε ορμονικά προβλήματα, τα οποία θα λύνονταν με τη βοήθεια ψυχολόγου.

Δεν άργησε όμως να καταλάβει ότι το πρόβλημα είχε… όνομα και μάλιστα ανδρικό. Το «πρόβλημα» μάλιστα, εμφανίστηκε και σε χειμερινές διακοπές που έκανε πέρυσι το ζευγάρι στη Βόρεια Ελλάδα. Ο φίλος του συζύγου πήγε και τους έκανε έκπληξη, μένοντας μάλιστα και στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Τελικά, οι δύο άνδρες έκαναν παρέα και βόλτες, ενώ η γυναίκα έμενε στο σπίτι φροντίζοντας τα παιδιά.

Το σκηνικό αυτό την έβαλε σε περαιτέρω διαδικασία αμφιβολιών, την ώρα που οι φήμες στο μικρό χωριό της Ρόδου έδιναν και έπαιρναν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να επανασυνδεθεί, αφού ο σύζυγος φαίνεται να έχει ήδη καταθέσει αγωγή κατά της 30χρονης γυναίκας του, η οποία ισχυρίζεται ότι στο σχετικό δικόγραφο δεν αναφέρεται ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/354058-Salos-ste-Rodo-Prosephyge-kata-toy-syzygoy-tes-ischyrizomene-oti-ten-apata-me-ton-kolleto-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...