Σήφης Βαλυράκης: «Δεν είδα άλλο σκάφος κοντά στο φουσκωτό του υπουργού» λέει κάτοικος

Σήφης Βαλυράκης: «Δεν είδα άλλο σκάφος κοντά στο φουσκωτό του υπουργού» λέει κάτοικος
Σήφης Βαλυράκης: «Δεν είδα άλλο σκάφος κοντά στο φουσκωτό του υπουργού» λέει κάτοικος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή, στην Ερέτρια.

Ως αιτία θανάτου διαπιστώθηκαν οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το πιθανότερο από την προπέλα του πλοίου, ωστόσο τα ερωτήματα αναφορικά με το πως ή τι προκάλεσε την πτώση του πολιτικού στην θάλασσα που έμελλε να του κοστίσει τη ζωή, φουντώνουν.

Στην «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA» μίλησε ο Αντώνης Παντελής, ο οποίος είναι κάτοικος Ερέτριας.

«Την Κυριακή μεσημέρι ήταν ώρα 1:15. Περπατούσα τον παραλιακό δρόμο. Και κάποια στιγμή βλέπω ένα σκάφος που κινούνταν στον κάβο, και έκανε γύρους με μεσαία ταχύτητα. Δεν είδα κάποιο άλλο σκάφος να είναι κοντά του. Δεν είδα άλλο σκάφος να περνάει από το σημείο που ήταν ο Σήφης Βαλυράκης. Είδα μόνο το φουσκωτό του» ανέφερε ο κ. Παντελής.

Εξήγησε, παράλληλα, πως όταν τα σκάφη κάνουν με αυτό τον τρόπο περιστροφές είναι ακυβέρνητα, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είδε άλλο καϊκι κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού.

Και ο Βαγγέλης Γκάγκαρης, πρόεδρος Διασωστικής Ομάδας της περιοχής σημείωσε ότι λίγο πριν δει ο κ. Παντελής το φουσκωτό του κ. Βαλυράκη σε περιπολία που έγινε με όχημα του συλλόγου δεν είδαν άλλο σκάφος.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη κατήγγειλε με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας εγκληματική ενέργεια, ενώ όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Σπύρου, υπαίτιος του δυστυχήματος είναι ο καπετάνιος ενός επαγγελματικού αλιευτικού.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...