Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο της για το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο της για το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη
Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο της για το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη

Δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε!» που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso». Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται με πολύχρονη φιλία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατέθεσαν τη συμβολαιογραφική πράξη το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου – περιοχή της μόνιμης κατοικίας του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Το πρωί του Σαββάτου (23/1), η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για κάποια αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στα social media. «Είδα σχόλια, όχι τόσο στις εκπομπές, αλλά στο Internet και στεναχωρήθηκα κάπως. Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση. Και μου κάνει εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι τόσο τρυφερό που κανείς δεν ξέρει, ούτε γιατί γίνεται, ούτε τι συμβολίζει, ούτε τι προθέσεις υπάρχουν και δεν μας πέφτει και λόγος.

Μιλάμε για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται πάρα πολύ έτσι κι αλλιώς, το έχουν πει, το έχουν φωνάξει, το έχουν διατυμπανίσει. Δεν μας πέφτει καθόλου εμάς λόγος, να πούμε την αποψούλα μας πώς αυτό μας φαίνεται, αν το εγκρίνουμε ή όχι και τι ζόρι τραβάμε. Είδα σχόλια που ήμουν έτοιμη ν’ απαντήσω. Ξέρετε ότι δεν απαντώ ούτε για μένα, αλλά εκεί ήμουν έτοιμη να μπω και να πω και εγώ την αποψούλα μου στην τελική. Δεν μας αφορά πώς θα γίνει.

Η είδηση είναι είδηση, προφανώς και μπράβο σε αυτόν που την είχε, από εκεί και πέρα για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται τόσο πολύ και προχωράνε σε ένα βήμα, δεν μας πέφτει λόγος, την αγάπη μας μόνο στέλνουμε, πάρα πολύ θετική ενέργεια και όλα τα αστέρια να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα» τόνισε σε έντονο ύφος η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...