Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Σαρμπέλ τη νύχτα της Παρασκευής (28/1) στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαρμπέλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά ήρθε η κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο late night με τον Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του και τον γάμο του

Ο Σαρμπέλ προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του και το γάμο του: «Ναι είμαι παντρεμένος! Ο γάμος έγινε στην Σαντορίνη. Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα, την γνώρισα στην Ελλάδα. Ήρθε Λονδίνο και είναι πολύ πετυχημένη στη δουλειά της, πάει πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ταξιδεύει πολύ, είναι πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της. Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι».

Στο Εξομολογητήριο

Πικάντικες αποκαλύψεις έκανε ο Σαρμπέλ στο εξομολογητήριο του After Dark.

Το τραγούδι του που δεν μπορεί πλέον να ακούει με τίποτα είναι το «Γεια σου Μαρία»! Καριέρα, χρήματα, οικογένεια ιεράρχησε τις προτεραιότητές του.

Η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση είναι να κοιτάξει κινητό αλλά δεν θυμάται αν βρήκε κάτι.

Αν γινόταν γυναίκα για 24 ώρες θα ήθελε να ακούσει τον εαυτό που πώς ακούγεται να τραγουδά ως γυναίκα. Σε καμαρίνι δεν έχει κάνει σεξ ούτε έχει ενδιαφερθεί ερωτικά για μια καλλιτέχνιδα, με την οποία έχει συνεργαστεί στην καλλιτεχνική του πορεία.

πηγη newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...