Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Μαθιός και ο Αστέρης θα πιαστούν στα χέρια για την Αργυρώ, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι, τη σειρά Σασμός.

Ενώ όλοι περίμεναν πως θα γίνουν μια γροθιά, καθώς ενώνονται από δύο μεγάλους έρωτες, στην πραγματικότητα θα ξεσπάσει ένας τεράστιος πόλεμος. Ο Αστέρης θα στηρίξει τον Μαθιό, αλλά ο Μαθιός θα σταθεί απέναντί του.

Μετά την αποκάλυψη για την Βασιλική, σειρά έχει η αποκάλυψη για την Αργυρώ. Ο Αστέρης ανοίγει την καρδιά του, με την ελπίδα ο αδελφός του να τον αγκαλιάσει με τον ίδιο τρόπο που έκανε κι εκείνος. Μόνο που συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο…

Ο Μαθιός έξαλλος στη σειρά Σασμός

Στα μαχαίρια τα δύο αδέλφια

Ο Μαθιός δε θέλει να ακούσει λέξη για την Αργυρώ στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να ξεσπάει. Περίμενε στήριξη και όχι φωνές. Ο Μαθιός μένει με ανοιχτό το στόμα, όταν ο μικρός του αδελφός του ανακοινώνει πως θα κλέψει την κόρη του Βρουλάκη.

«Είσαι τρελός; Θα χυθεί αίμα! Σύνελθε», θα του φωνάξει. Σύμφωνα με το TiVi, ο Μαθιός θα τους πιάσει μαζί στο δρόμο να φιλιούνται. Τότε θα ζητήσει από τον αδελφό του εξηγήσεις, με τον Αστέρη να ανοίγει την καρδιά του.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ μαζί

Ο Αστέρης, από εκεί που πίστευε πως έχει έναν σύμμαχο, έπεσε ξανά από τα σύννεφα. Παλεύει μόνος του για αυτόν τον έρωτα, δίχως στήριξη. Έτσι, αποφασίζει να αρπάξει την Αργυρώ και να φύγουν μακριά, ευτυχισμένοι, χωρίς να τους κυνηγάει κανείς για αυτόν τον μεγάλο έρωτα που βιώνουν.

Πηγή youfly.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...