ΣΔΠ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Σημαντική πρωτοβουλία για οικονομική ανακούφιση των ερασιτεχνικών σωματείων

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη ότι η έξαρση της νόσου COVID-19 που παρατηρείται το τελευταίο  χρονικό διάστημα εκτός από την απειλή για την δημόσια υγεία προκαλεί και αλυσιδωτές οικονομικές συνέπειες πλήττοντας μεταξύ άλλων και τις οικονομικές δυνατότητες των ερασιτεχνικών σωματείων, σε συνεργασία με την οικεία Επιτροπή Διαιτησίας και την διοίκηση της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, αποφάσισε όπως…
τα μέλη του προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στα πρωταθλήματα (2020 – 2021) όλων των τοπικών κατηγοριών, την 1η αγωνιστική κάθε γύρου.

Η μόνη επιβάρυνση των σωματείων στις αντίστοιχες αγωνιστικές (όσον αφορά την διαιτησία) θα αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ  στα ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για μια ακόμη φορά επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά αφουγκραζόμενος πλήρως το νέο οικονομικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην μετά COVID-19 εποχή, προσφέροντας -στο μέτρο του δυνατού- μια σχετική οικονομική ανακούφιση στα ερασιτεχνικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας.

                           Το Δ.Σ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...