Σε ειρηνικό ξεσηκωμό καλεί ο Αλέξης Τσίπρας τους Έλληνες

Σε ειρηνικό ξεσηκωμό καλεί ο Αλέξης Τσίπρας τους Έλληνες
Σε ειρηνικό ξεσηκωμό για να μην ψηφιστούν τα νέα μέτρα, καλεί ο πρόεδρος της  ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που. 
Να μην είναι τα τελευταία αλλά τα πρώτα (μέτρα) που δεν θα περάσουν» λέει, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση «κρέμεται από μια κλωστή»δήλωσε «Αυγή της Κυριακής».

Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι η κυβέρνηση «μέρα με τη μέρα, χάνει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση» και προσθέτει ότι η κοινοβουλευτική σταθερότητα της κυβέρνησης «θα δοκιμαστεί με την ψήφιση και με την εφαρμογή των μέτρων».

Ο ειρηνικός ξεσηκωμός του λαού μας ενάντια στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία του, προσθέτει, είναι η μόνη επιλογή ελπίδας και προοπτικής και τονίζει ότι εάν αυτό το πετύχουμε, αργά ή γρήγορα το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας και των εκλογών θα τεθεί εκ των πραγμάτων.

Με αφορμή, δε, την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι η συγκυβέρνηση των «μερκελιστών» δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα κάποια ρήγματα που υφίστανται στη στρατηγική Μέρκελ για την Ευρώπη. Εκτιμά, μάλιστα, ότι υπάρχει αναξιοποίητο διαπραγματευτικό απόθεμα, που είναι, πρώτον ότι δεν συμφέρει την Ευρωζώνη η αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα, και δεύτερον, το κόστος για την παγκόσμια οικονομία και τη Γερμανία από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ [EUR=X]  και το ντόμινο που θα προκαλέσει στον Νότο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...