Σε εκλογή νέας ηγεσίας προχωρά η ΓΣΕΕ

Σε εκλογή νέας ηγεσίας προχωρά η ΓΣΕΕ
Σε εκλογή νέας ηγεσίας προχωρά η ΓΣΕΕ


25/02/2020 – 22:15

Σε εκλογή νέας διοίκησης προχωρά σε λίγη ώρα η ΓΣΕΕ, το συνέδριο της οποίας οδεύει προς ολοκλήρωση χωρίς σοβαρά επεισόδια και παρά την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στους δρόμους πέριξ του ξενοδοχείου, στο Καβούρι Αττικής.

Νωρίτερα, στην έναρξη του συνεδρίου παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν από την πλευρά της κυβέρνησης ο Παναγιώτης Πικραμμένος και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συνέδριο αναμένεται να εκλεγούν ενισχυμένοι σε έδρες οι συνδικαλιστές που πρόσκειοντια στην ΠΑΣΚΕ, ενώ με δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια κατέρχονται στις εκλογές οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, Επικεφαλής των δύο διαφορετικών ψηφοδελτίων ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος και ο απερχόμενος αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ Θάνος Βασιλόπουλος.

Παρά τις προσπάθειες της Κουμουνδούρου για να αποφευχθεί η διάσπαση, δεν κατέστη εφικτό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του απερχόμενοι προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, σε εφημερίδα εντός των επόμενων μηνώ θα διοργανωθεί συνέδριο θέσεων και θα προωθηθεί η θέσπιση ηλεκτρονικού συνδικαλιστικού βιβλιαρίου.

Από το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα παρέμεναν στην περιοχή δυνάμεις του ΠΑΜΕ απ’ όλη την Αττική που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας το “συνέδριο-παρωδία”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...