Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου

bb
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Πέμπτη έως και το Σάββατο, λόγω των εκδηλώσεων για την 39η Eπέτειο του Πολυτεχνείου.

Το Σάββατο οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις: λεωφ.Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία-τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι οδηγοί από σήμερα, Πέμπτη, μέχρι και το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...