Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι πλέον η κατάσταση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην εντατική του «Ευαγγελισμού».

Ο Μητροπολίτης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ έχει επιδεινωθεί σοβαρά η κατάσταση του αναπνευστικού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και βαριά επιδείνωση του αναπνευστικου. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα orthodoxtimes.gr, το ιατρικό προσωπικό που τον φροντίζει επιχείρησε να τον «ξυπνήσει», αλλά ο Μητροπολίτης δεν ανταποκρίθηκε. Η κατάσταση του είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και οι γιατροί είναι πολύ συγκρατημένοι ως προς την εξέλιξη της υγείας του.

Υπενθυμίζεται πως ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου και τις πρώτες ημέρες παρέμεινε στην οικία του. Παρά την επιδείνωση της υγείας του, αρχικά αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κάτι που τελικά έγινε μετά από την επιμονή του συγγενικού περιβάλλοντος του. Αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και στη συνέχεια διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...