Σε πλήρη εξέλιξη και με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα των Μεσογειακών αγώνων

bb

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σάρκα και οστά παίρνει ημέρα με την ημέρα το εγχείρημα της διοργάνωσης των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα. Τα έργα κατασκευής των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τα 11 αθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βάζοντας σταδιακά την πόλη σε ρυθμούς διοργάνωσης.

Στο Νότιο Πάρκο και συγκεκριμένα εκατέρωθεν των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (Ν.Ο.Π.),  μετά την περίφραξη του χώρου που έγινε χθες, σήμερα ξεκίνησε η οριοθέτηση του χώρου που θα τοποθετηθούν τα γήπεδα και επίσης, ξεκίνησε η τοποθέτηση της πρώτης ποσότητας άμμου, κάτι που θα κορυφωθεί τη Δευτέρα το πρωί, όταν και αναμένεται η τοποθέτηση της κύριας ποσότητας της άμμου. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς με στόχο να είναι όλα έτοιμα, όχι μόνο στις 25 Αυγούστου για την έναρξη των Αγώνων, αλλά και στις 9 και 10 Αυγούστου, όταν θα διεξαχθεί ως testeventτο FinalFourτου πανελληνίου πρωταθλήματος BeachHandball.

Στο χώρο του Νοτίου Πάρκου, εκατέρωθεν του Ν.Ο.Π., κατασκευάζεται η εγκατάσταση «Αρτεμις», στην οποία θα διεξαχθούν τα αθλήματα της άμμου. Τα αθλήματα του νερού θα διεξαχθούν στην πλαζ  της Αγυιάς , στην εγκατάσταση «Ηρα», όπου και εκεί βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου. Το ίδιο και στο κολυμβητήριο «Α.Πεπανός», όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα πισίνας της τεχνικής  κολύμβησης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Χρυσός  χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...