Σκληρή απάντηση σε Παναγούλη

panagoylhs

Η κυβέρνηση αντέδρασε έντονα στα όσα είπε ο Στάθης Παναγούλης για τον Νίκο Τόσκα. Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα ανεξάρτητος, άφησε να εννοηθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν ήταν ανταστασιακός και γι αυτό δεν δικαιούται να ασχοληθεί με τον φάκελο του αδελφού του Αλέξανδρου Παναγούλη.
»Αυτοί που αντιστάθηκαν οργανωμένα στη Χούντα, γνωρίζουν ποιοι στρατιωτικοί αντιστάθηκαν πίσω από τις γραμμές και δεν διαφημίζονται. Ντροπή στους λασπολόγους» ήταν το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου. Αλλά και η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ στην οποία μετέχει ο Ν. Κοτζιάς και ο Ν. Τόσκας σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Από που άραγε αντλεί το θράσος να ομιλεί, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος, σε ένα κρεσέντο πολιτικής ασυναρτησίας, τόλμησε να αμφισβητήσει την αντιδικτατορική δράση του Νίκου Τόσκα; Ποιοι ομιλούν, άραγε, για έναν από τους ελάχιστους δημοκρατικούς αξιωματικούς στις μαύρες μέρες που πέρασαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο παρελθόν; Άλλοι καμαρώνουν για τους αγώνες άλλων, και άλλοι σιωπούν για τις δικές τους πράξεις. Αυτό δεν κάνει τους πρώτους πιο δημοκρατικούς από τους δεύτερους».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/292769-Sklere-apantese-se-Panagoyle ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...