Σκληρή κόντρα Παππά – Γεωργιάδη

Στο twitter

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μέσω twitter ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή ήταν η δήλωση του Νίκου Παππά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» την οποία ανήρτησε και στον λογαριασμό του στο twitter:

«Προειδοποιώ τα τρολς της Νέας Δημοκρατίας, δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει!».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Νίκο Πάππα με δική του ανάρτηση: «Για να το κάνουμε λοιπόν σαφές η Κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ… Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό»;

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο. Προσπάθησε να μην είσαι τρολ» έγραψε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

«Eγώ θα είμαι ό,τι νομίζω. Επαναλαμβάνω αφού εσείς θέλετε την παραμονή του ΔΝΤ τελικά, γιατί λέγατε όσα λέγατε;», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Νίκος Παππάς συνέχισε: «Δεν αρνείσαι ούτε το ακροδεξιά ούτε το τρολ. Το ΔΝΤ ζητάει μέτρα εκτός συμφωνίας. Να τα πάρουμε; Απαντήστε».

«Εξετάσεις του τι είμαι και του τι όχι, δεν δίνω σε ψεύτες σαν και σας. Στους ψηφοφόρους μου μόνον», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...