Σκοτώθηκε από τα… πορνοπεριοδικά του

Καταπλακώθηκε από χιλιάδες περιοδικά και πέθανε από ασφυξία

Το πάθος για τα περιοδικά πορνό του στέρησε τη ζωή! Για τον 50χρονο Ιάπωνα με το όνομα Joji ο λόγος ο οποίος ανακαλύφθηκε νεκρός, έξι μήνες μετά το θάνατο του, κάτω από χιλιάδες περιοδικά. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σταμάτησε να παίρνει το ενοίκιο και αποφάσισε να μπει μέσα στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Όταν ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα στο σπίτι ήρθε αντιμέτωπος με χιλιάδες πορνοπεριοδικά τα οποία είχαν μετατρέψει το σπίτι σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Ο ιδιοκτήτης μη ξέροντας τι άλλο πρέπει να κάνει προσέλαβε συνεργείο καθαρισμού για να αδειάσει τον χώρο και τότε βρέθηκε κάτω από χιλιάδες περιοδικά το πτώμα του 50χρονου!

1

Σύμφωνα με τους καθαριστές, από το σπίτι έβγαλαν περίπου έξι τόνους περιοδικών πορνό.

Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως αν το θύμα, υπέστη καρδιακή προσβολή και έπεσε πάνω στις στοίβες των περιοδικών χωρίς να καταφέρει να βγει από αυτές ή αν τα τελευταία τον καταπλάκωσαν και υπέστη ασφυξία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/273653-Skototheke-apo-ta-pornoperiodika-toy ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...