Σκότωσε την καλύτερή της φίλη με 40 μαχαιριές

Σκότωσε την καλύτερή της φίλη με 40 μαχαιριές

Φοιτήτρια κατακρεούργησε με 40 μαχαιριές την καλύτερή της φίλη, που ήταν και συγκάτοικός της, στο διαμέρισμα που είχαν εκτός της Πανεπιστημιούπολης, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η 21χρονη Λουίζα Κάτινγκ κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού. Κρατείται στην τοπική φυλακή και αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η Αστυνομία δέχτηκε μια κλήση, στην οποία ακουγόταν ένας άνθρωπος να φωνάζει και να αναφέρει ένα μαχαίρι. Όταν αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, είδαν την Κάτινγκ να είναι γεμάτη αίματα. Η κοπέλα έβαλε τα χέρια της πίσω από το κεφάλι και τους είπε να την συλλάβουν, σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά οι αρχές. «Την σκότωσα» είπε η Κάτινγκ όταν ρωτήθηκε τι συνέβη.

Η Αλέξα Κάνον βρέθηκε νεκρή, με ένα χασαπομάχαιρο καρφωμένο στο στόμα της. Οι Αρχές δεν γνωστοποίησαν το κίνητρο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις στα social media της Κάνον, οι κοπέλες είχαν στενή σχέση. «Τόσο απίστευτα περήφανη για την καλύτερή μου φίλη, Λουίζα Κάτινγκ που έγινε πρόεδρος της Ένωσης Λατίνων Φοιτητών. Ξέρω ότι θα είσαι καταπληκτική με ό,τι κάνεις. Σε αγαπάω περισσότερο» έγραφε το θύμα πριν λίγους μήνες. «Σ’ αγαπάω τόσο, τόσο πολύ», ήταν η απάντηση της Κάτινγκ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352725-Skotose-ten-kalytere-tes-phile-me-40-machairies ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...