Σκότωσε την κόρη του διότι δεν έψησε καλά το ψωμί!

Την εσχάτη των ποινών επέβαλε η Δικαιοσύνη του Πακιστάν, στον πατέρα που σκότωσε τη 12χρονη κόρη του, διότι δεν έψησε το… ψωμί τέλεια, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Ειδικότερα, το αποτρόπαιο έγκλημα του παιδοκτόνου σημειώθηκε το 2015 και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία στην πόλη Λαχώρη. Ο Καλίντ Μεχμούντ σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την κόρη του Ανέγκα και ακολούθως μετέφερε ο ίδιος το άψυχο κορμάκι της έξω από το νοσοκομείο Μάγιο. Ακόμη και τότε δεν φάνηκε να έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, καθώς ο άνθρωπος αυτός πέταξε έξω από το νοσοκομείο το 12χρονο κορίτσι και απομακρύνθηκε δίχως να ενημερώσει κανέναν για το παραμικρό.

Για το ίδιο έγκλημα κατηγορείται ως συνεργός και ο αδερφός του κοριτσιού, Αμπουτζάρ, για τον οποίο το δικαστήριο θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του.

Μέχρι και πριν την καταδίκη του, ο δολοφόνος πατέρας δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια, καθώς υποστήριζε ότι το κορίτσι του είχε πέσει θύμα απαγωγής, όταν βγήκε για να ψωνίσει τρόφιμα. Από την έρευνα της αστυνομίας, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το παιδί σκότωσε ο ίδιος ο πατέρας του, διότι, όπως αποκαλύφθηκε, δεν έψησε το ψωμί ακριβώς όπως επιθυμούσε εκείνος!

Ως εκ τούτου, ο πατροκτόνος καταδικάστηκε σε θάνατο, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 4.000 λιρών. Η ημερομηνία εκτέλεσης της θανατικής ποινής και ο τρόπος, θα καθοριστούν το επόμενο διάστημα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...