Σκότωσε τον πρόεδρο του χωριού έξω από το μαγαζί του

Οι διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη – Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται από την αστυνομία…

Οι διαφορές όπλισαν το χέρι ενός 60χρονου άνδρα στα Χανιά που δεν δίστασε να εκτελέσει τον 46χρονο πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης, μπήκε στο αγροτικό του αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το μίνι μάρκετ του 46χρονου στο Βαμβακόπουλο, όπλισε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε δυο φορές…

Τα χτυπήματα που δέχτηκε αποδείχτηκαν μοιραία για τον 46χρονο που σύμφωνα με πληροφορίες υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε.

Κατά πληροφορίες στη συνέχεια ο δράστης τηλεφώνησε στις αρχές, ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι θέλει να παραδοθεί. Συνελήφθη από την αστυνομία ενώ ισχυρίστηκε ότι με το θύμα είχαν κτηματικές διαφορές.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο καθώς κατά πληροφορίες δράστης και θύματα είχαν αντιπαράθεση πάνω σε ζητήματα της τοπικής κοινότητας, σχετικά με κάποιον δρόμο του χωριού.

Επειδή θύμα και δράστης ήταν συγχωριανοί η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για τυχόν επεισόδια από την πλευρά των συγγενών του θύματος.

Πηγή: cretalive.gr / Φώτο: zarpanews



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...