«Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Σλιμανί – Στο στόχαστρό του Καρβάλιο και Ραβανέλι»

«Σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Σλιμανί – Στο στόχαστρό του Καρβάλιο και Ραβανέλι»

Την περίπτωση του Ισλάμ Σλιμανί παρακολουθεί «ζεστά» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Ο Αλγερινός επιθετικός φαίνεται πως θα αλλάξει ομάδα ξανά το καλοκαίρι, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε, όπου αγωνίζεται δανεικός από τη Λέστερ.

Ωστόσο, ούτε οι «αλεπούδες» προτίθενται να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 30χρονο άσο, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Επιθυμία του αγγλικού συλλόγου θα ήταν να παραχωρήσει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό μοιάζει αδύνατο αυτή τη στιγμή.

Γι’ αυτό τον λόγο οι Άγγλοι φαίνεται πως σκέφτονται την παραχώρησή του ξανά ως δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, με τον Ολυμπιακό να βάζει κάτω τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως για τον Ολυμπιακό, που ψάχνει έναν έμπειρο γκολτζή, η περίπτωση του Σλιμανί μοιάζει ενδιαφέρουσα, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές Copa Africa.

Δεν παύει, όμως, να είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Την ίδια ώρα, οι ερυθρόλευκοι έχουν θέσει σαν στόχο τους την εξεύρεση παικτών στο στυλ του Ντανιέλ Ποντένσε, δηλαδή γεμάτοι ταλέντο. Μία τέτοια περίπτωση παίκτη είναι αυτή του Ζοάο Καρβάλιο.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πήγε πέρυσι στην Νότιγχαμ Φόρεστ και στο παρελθόν έχει περάσει από τη Μπενφίκα, αναζητά μία ομάδα η οποία θα του δώσει ώθηση στην καριέρα του, καθώς η αγωνιστική του εικόνα στην αγγλική ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρβάλιο έχει για μάνατζερ του τον Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρεί καλές σχέσεις, αλλά εκτός από την περίπτωση του ιδίου εξετάζεται ακόμα μία περίπτωση υποψήφιου μεταγραφικού στόχου.

Ο λόγος για τον 21χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο Ραβανέλι, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρωσία και την Αχμάτ Γκρόζνι, με τον ίδιο να έχει αφήσει υποσχέσεις τη φετινή σεζόν, καθώς μετρά 4 γκολ και 4 ασίστ σε 11 συμμετοχές του.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360853-Sobaro-endiaferon-toy-Olympiakoy-gia-Slimani-Sto-stohastro-toy-Karbalio-kai-Rabaneli ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...