Σοκ: Έκανε ένεση με “Βιάγκρα” στα γεννητικά του όργανα και… δείτε τι έπαθε!!!

Βιάγκρα

Σοκάρει το πάθημα ενός 31 ετών άνδρα από τη Βρετανία ο οποίος είχε τη… φαεινή ιδέα να κάνει ένεση με φάρμακο τύπου Βιάγκρα στα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, οι γιατροί αναγκάστηκαν να αντλήσουν μεγάλη ποσότητα αίματος από το πέος του 31 ετών άνδρα.

Η ιστορία του άνδρα έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ο ίδιος αποκάλυψε το περιστατικό στο Reddit. Τα γεγονότα δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας συνήθιζε να συχνάζει σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων με την σύζυγό του. Ωστόσο, σύντομα διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των γυναικών που ζητούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Ο ίδιος είχε επισκεφτεί ουρολόγο, ο οποίος του είχε συστήσει μια σειρά από φάρμακα, τα οποία δεν ήταν αποτελεσματικά. Τότε ο ίδιος αποφάσισε να «εμβολιάσει» τα γεννητικά του όργανα με ένα φάρμακο αντίστοιχο του Viagra.

Όμως, τα αποτελέσματα κάθε άλλο επιθυμητά αποδείχτηκαν, όπως αναφέρει το crazynews. Ο Βρετανός άρχισε να υποφέρει από την παρατεταμένη στύση που του είχε προκαλέσει η ένεση. Μετά από τρεις ώρες, κατά τις οποίες ο ίδιος έκανε γυμναστική προκειμένου να χαλαρώσει, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί… αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα αίματος από το πέος του.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με την Daily Mirror, ο ίδιος σκέφτεται να ξαναδοκιμάσει το αποτυχημένο του εγχείρημα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/246331-Sok-Ekane-enese-me-Biagkra-sta-gennetika-toy-organa-kai-deite-ti-epathe ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...