Σοκ: κόπηκαν θεραπείες και εξετάσεις από καρκινοπαθείς. Δείτε ποιες

Σοκ: κόπηκαν θεραπείες και εξετάσεις από καρκινοπαθείς. Δείτε ποιες
Δε φθάνει που έχουν να παλέψουν με την ασθένειά τους και τον πόνο τους , έχουν να παλέψουν και με τον απερίγραπτο κρατικό μηχανισμό! Χωρίς ειδικές θεραπείες και ακτινολογικές εξετάσεις καρκινοπαθείς.

Αποκλεισμένοι είναι από χθες Τετάρτη από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης όλοι οι ακτινολόγοι και πυρηνικοί γιατροί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν οι μεν πρώτοι ειδικές σκιαγραφικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για ακτινολογικές εξετάσεις οι μεν δεύτεροι δεν έχουν τη δυνατότητα να χορηγήσουν στους καρκινοπαθείς ραδιενεργές ουσίες γαι ειδικές θεραπείες κατά του καρκίνου. Ενδεικτική η περίπτωση του ραδιενεργού ιωδίου που χρησιμοποιείται για θεραπεία.
Ανάστατοι είναι από χθες δεκάδες νοσοκομειακοί γιατροί ειδικά στα μεγάλα ογκολογικά νοσοκομεία, που βρέθηκαν εκτός συστήματος και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τους ασθενείς τους. Παρότι πολλοί γιατροί μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας διαμαρτυρήθηκαν από χθες στις αρμόδιες αρχές του υπουργείου Υγείας, ουδείς υπεύθυνος έδωσε κάποια πειστική εξήγηση για τον αποκλεισμό των ακτινολόγων και των πυρηνικών γιατρών από το σύστημα ηλεκτρονικής σνταγογραφησης.
Να σημειωθεί ότι με βάση τη συνήθη τακτική οι γιατροί δίνουν συνταγές στους ασθενείς για παράδειγμα για διάφορες ουσίες τις οποίες προμηθεύονται στη συνεχεία οι άρρωστοι για να κάνουν είτε τη θεραπεία τους είτε την εξέταση τους, όπως διαβάσαμε στο iatropedia.gr.

Πού είναι το κράτος;;; Γιατί αφήνει αβοήθητους αυτούς τους ανθρώπους; Τέτοια απανθρωπιά και τέτοια αναισθησία προκαλεί… εμετικές πρακτικές και αναισθησία που ξεπερνάει τα όρια! Συγχαρητήρια κύριοι!!!

ΥΓΕΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...