Σοκ στο Κρεμλίνο: Αυτοκτόνησε σωματοφύλακας του Πούτιν εν ώρα υπηρεσίας!

Σοκ στο Κρεμλίνο: Αυτοκτόνησε σωματοφύλακας του Πούτιν εν ώρα υπηρεσίας!
Κρεμλίνο

Ο Μιχαήλ Ζαχάρωφ, πράκτορας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSO) αυτοκτόνησε ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία στο Κρεμλίνο της Μόσχας.

Αυτό ανέφερε το κανάλι στο Telegram ‘Baza’. Ήταν στη μονάδα που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι συνάδελφοί του ισχυρίζονται ότι μπορεί να έχασε τη ζωή του λόγω της αδιαφορίας της διοίκησης στις συνθήκες εργασίας , αλλά και των πολλών υπερωριών.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του αποθανόντος, υπάρχει έλλειψη προσωπικού στο FSO – όσοι παραμένουν στην υπηρεσία αναγκάζονται να εργαστούν τόσο για τον εαυτό τους όσο και «για αυτόν τον άντρα» και χωρίς πρόσθετες πληρωμές.

Η ηλικία του ατόμου που αυτοκτόνησε δεν αναφέρεται, αλλά κρίνοντας από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram, ήταν ακόμα νέος.

Νωρίτερα στη Ρωσία συνελήφθη ένας στρατιώτης, ο Anton Makarov, ο οποίος πραγματοποίησε σφαγή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης στο Βορόνεζ. Πυροβόλησε και σκότωσε έναν συνάδελφό του και δύο αξιωματικούς.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...