Σοκ: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα του

Υπέστη εγκαύματα και έσπασε 7 δόντια

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου και εμφανίζουν τον Andrew Hall, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και έχασε 7 δόντια όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο στόμα του!

Σύμφωνα τη βρετανική Metro, o Andrew Hall από το Άινταχο των ΗΠΑ είχε τη συσκευή στο στόμα του όταν ξαφνικά εξερράγη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο νεαρός ανέβασε φωτογραφίες από τα σοκαριστικά του τραύματα και τις ζημιές που υπέστη ο χώρος μετά το συμβάν.

1

«Ατμίζω εδώ και περίπου 1 χρόνο και σας διαβεβαιώνω πως δεν έκανα τίποτα που υποτίθεται δεν έπρεπε αλλά εξερράγη στο πρόσωπό μου. Έχασα τουλάχιστον 7 δόντια, έχω υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τον λαιμό και μου αφαίρεσαν κομμάτια από πλαστικό, δόντια και ξένα αντικείμενα από το στόμα, τον λαιμό και τα χείλη. Ήμουν τυχερός. Ξέρω ότι το άτμισμα βοηθά τους ανθρώπους να κόψουν το τσιγάρο και αυτό είναι εκπληκτικό. Απλά θέλω να το φέρω στη δημοσιότητα επειδή το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να εκραγεί χωρίς προειδοποίηση. Θα έλεγα ότι δεν είναι δυνατό μέχρι να μου συμβεί».

1

Το ποστ του έχει κοινοποιηθεί πάνω από 330.000 φορές, με τον Andrew Hall να παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τοπικού νοσοκομείου όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για τα τραύματά του.

1111

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...