Σορός άνδρα ανασύρθηκε από το κανάλι του Μόρνου

bb

Νεότερη Ενημέρωση 17.25

Το θρίλερ με την ανεύρεση του 22χρονου νεαρού από το Πακιστάν που είχε πέσει στο κανάλι του Μόρνου είχε πολύ άσχημη εξέλιξη.

Ο νεαρός άνδρας είχε πέσει στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών και σήμερα βρέθηκε η σορός του.

Όπως είχαν αναφέρει οι ομοεθνείς του, ο άτυχος νεαρός ήθελε να πλύνει τα χέρια του και όπως όλα δείχνουν γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

mornos-2

Οι προσπάθειες για να την ανεύρεση του 22χρονου συνεχίζονταν ολόκληρη της εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του «lamianow», η σορός του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής.

Ειδικότερα οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώμα στην επιφάνεια του καναλιού του Μόρνο και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον 22χρονο. Η σορός του βρέθηκε στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Αφού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αφού η σορός βρισκόταν σε δύσκολο σημείο,  δύτες της 1ης και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέσυραν τον άτυχο 22χρονο λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν χρειάστηκε η χρήση βάρκας αλλά ορειβατικός εξοπλισμός, σχοινιά και φορείο προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

Αρχική Ενημέρωση 16.20

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στο κανάλι του Μόρνου στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον άτυχο νεαρό Πακιστανό εργάτη που είχε πέσει στο κανάλι κοντά στο Μελισσοχώρι.

Ο νεκρός άνδρας βρίσκεται σύμφωνα με το «lamiarepor.gr», σε πολύ δύσκολο σημείο καθώς η απόσταση μέχρι την επιφάνεια του νερού φτάνει τα 3,5 μέτρα, ενώ αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης πολλών φερτών υλικών που κατεβαίνουν στο κανάλι.

Επιπλέον το ρεύμα είναι πολύ ισχυρό στο σημείο και επικίνδυνο για τους πυροσβέστες που θα αναλάβουν την ανάσυρσή του.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι οι Πυροσβέστες από το ΠΚ Δερβενοχωρίων και της ΠΥ Οινοφύτων, ενώ από την 1η ΕΜΑΚ θα αναλάβουν δύο δύτες και πέντε άτομα από την 7η ΕΜΑΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...