Νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα στο Λαϊκό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι στιγμές για τον Σπύρο Φωκά. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται για τρίτη εβδομάδα στο Λαϊκό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Υπάρχει κινητοποίηση για να βοηθηθεί οικονομικά. Όλα άρχισαν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, διαπίστωσε ότι ήταν καταβεβλημένος.

Άμεσα μεταφέρθηκε του από το σπίτι-κοντέινερ στο Καλαμάκι Κορινθίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα αιμοπετάλιά του ήταν πολύ πεσμένα και έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στην Αθήνα. Έτσι κι έγινε, με τον 83χρονο ηθοποιό να νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη και εύχονται για το καλύτερο.

Εκκλήσεις για αίμα και οικονομική βοήθεια:

Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου η κόρη του, Κωνσταντίνα Φωκά, και η σύζυγός του έκαναν εκκλήσεις για αίμα και οικονομική βοήθεια. Όπως ανέφεραν στην ανάρτηση, τελευταίο περιστατικό για τον ηθοποιό ήταν η κολπική μαρμαρυγή «που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητα του σε σημείο που δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε δευτερόλεπτο. Είναι καθηλωμένος. Ο Σπύρος μας χρειάζεται καθημερινή φροντίδα από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, ειδικό ιατρικό εξοπλισμό και επισκευές στο οίκημα όπου διαμένει». Παράλληλα, έκαναν έκκληση για συλλογική βοήθεια.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...