«Στέλνουν» Μαραφόνα στον Ολυμπιακό – Στη λίστα τερματοφύλακας και από τη La Liga

«Στέλνουν» Μαραφόνα στον Ολυμπιακό – Στη λίστα τερματοφύλακας και από τη La Liga

Το όνομα του Χοσέ Κάρλος Μαραφόνα είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε και ο παίκτης παρέμεινε στην Μπράγκα.

Τις τελευταίες ώρες ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πορτιέρο επανήλθε στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους από τον Τύπο της Ιβηρικής, σε συνδυασμό με τη στασιμότητα που έχει παρατηρηθεί στο θέμα του Ζοσέ Σα, αλλά και στην αβεβαιότητα για το μέλλον του Γιούρι Λοντίγκιν στο μεγάλο λιμάνι.

Δημοσίευμα, ωστόσο, της “Record” προχωράει περισσότερο το “φλερτ” με τον 32χρονο πορτιέρο. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο Τιάγκο Σα ανανέωσε ως το 2023 με τη Μπράγκα κι έτσι ο Μοραφάνα αποφάσισε να προχωρήσει το καλοκαίρι, με τους Πορογάλους να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως “όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό”.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας θέλει τους Πειραιώτες να εξετάζουν εκ νέου τον γκολκίπερ της Λεγανές Ιβάν Κουέγιαρ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα, με την οποία έχει φέτος μία γεμάτη σεζόν, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου, ενώ η περίπτωση του είχε έρθει στο προσκήνιο και πέρυσι, αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361715-Stelnoyn-Marafona-ston-Olympiako-Sti-lista-termatofylakas-kai-apo-ti-La-Liga ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...