Σταύρος Σταύρου: Είχαμε άγχος και αυτό χάλασε την συνοχή μας

Ο Προπονητής της Ακαδημίας Ναυπάκτου στο τέλος του αγώνα παραχώρησε στο Nafpaktianews.gr την παρακάτω δήλωση για την σημερινή αναμέτρηση.

Συγχαρητήρια κατ αρχήν στα παιδιά των Νέων και τον προπονητή τους. Πίστεψαν στην νίκη και κατάφεραν να την πάρουν, όσο και αν εμείς προσπαθήσαμε , και παρόλο  είχαμε 4-5 ευκαιρίες σε οριακούς χρόνους ίσως να μπορούσαμε να πλησιάσουμε στο σκορ,αυτό δεν έγινε και δίκαια χάσαμε.

Είχαμε άγχος και στις λεπτομέρειες επηρεαστήκαμε και αυτό  χάλασε την συνοχή μας. Τώρα εάν δεν μέτρησε ένα γκολ η εάν δεν ήταν πέναλτι θα αφήσω άλλους να το πουν εγώ και τα παιδιά θα συνεχίσουμε την σωστή δουλειά μας και προχωράμε. Έχω τονίσει ποιος είναι ο σκοπός μας και την ύπαρξη της Ακαδημίας, δεν κοιτάμε την κορυφή σαν τρελοί, όποιο αποτέλεσμα και αν έχουμε βαθμολογικό θα είναι θετικό μιας και είμαστε μικροί, και τώρα μπαίνουμε στα βαθιά. Είμαστε οικογένεια και δεν θα αφήσω με τίποτε να χαλάσει αυτό, όλα τα παιδιά έχουν όρεξη, προπονούνται σκληρά, και αυτό έχει σημασία, θα χάσουμε, θα κερδίσουμε, έτσι είναι στο παιχνίδι, απλά συνεχίζουμε αγαπημένοι, διορθώνοντας τα λάθη μας .

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...