Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας

kathimerinΣυνελήφθησαν στην Αμαλιάδα οι τρεις καταζητούμενοι επιστάτες για το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών εργατών στη Νέα Μανωλάδα. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 21, 27 και 39 ετών.

Υπενθυμίζεται πως έχει συλληφθεί και ο 57χρονος εργοδότης των αλλοδαπών, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει και δύο ακόμη άτομα με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς παρείχαν κατάλυμα στους τρεις επιστάτες.

Όπως έγινε γνωστό, η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά σε κακουργηματικά αδικήματα, ενώ για τον επιχειρηματία-καλλιεργητή φράουλας, έναν 57χρονο, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στη Λάππα Αχαΐας, οι κατηγορίες είναι ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, Χρήστος Παρθένης, ο κτηματίας και οι επιστάτες του ήταν εξοπλισμένοι με τρόπο, που παραπέμπει στην εποχή της δουλείας στις φυτείες της Αμερικής.

Read more: http://www.newsbomb.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...