Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει συνάντηση Σουλούκου με Μπραουδάκη και Τζουγανάτο

bb

Στην αποκάλυψη ότι υπήρξε συνάντηση του δικηγόρου Τζουγανάτου, με τη νομική σύμβουλο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου και τον Βαγγέλη Μπραουδάκη, προέβη ο ΠΑΟΚ που θα κάνει καταγγελία. Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται να κάνει επίσημη καταγγελία με βάση στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεση του. Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι ότι υπήρξε συνάντηση στο γραφείο του δικηγόρου Τζουγανάτου, που συνδέεται με φιλική σχέση με μέλος της ΕΕΑ, ανάμεσα στον πρώτο, τη νομική σύμβουλο του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, τον νομικό σύμβουλο των ερυθρόλευκων Γιάννη Χατζησαββάογλου και του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του υφυπουργού, Βαγγέλη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του.

sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...