Στην Ελλάδα περιμένουν το 4ο μνημόνιο λέει η Bild!

«ΚΟΥΡΕΜΑ» ΧΡΕΟΥΣ Η 4o ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ BILD!                 

Τέταρτο μνημόνιο, προεξοφλούν οι Γερμανοί και μάλιστα σύντομα!  Η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλείται Έλληνες πολιτικούς, τον Κώστα Καραγκούνη από τη Ν.Δ., και ένα «ηγετικό» (σύμφωνα με το δημοσίευμα,) στέλεχος της Κυβέρνησης που διατήρησε την ανωνυμία του και γράφει ότι οι «Έλληνες πολιτικοί αναμένουν ένα νέο πακέτο βοήθειας»!

Ανάμεσα σε άλλα, στο δημοσίευμα, τονίζεται ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα 4ο  πακέτο διάσωσης και πως οι Γερμανοί πολιτικοί, ακόμα και μέσα από το κόμμα της κυρίας Μέρκελ, τονίζουν ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου δεν θα πρέπει να το κρύψουν.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Κώστας Καραγκούνης, φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα ” ότι αναμένει, ως συνέπεια των φορολογικών  αυξήσεων μετά το 2017, την κατάρρευση των κρατικών εσόδων και κατά συνέπεια ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας! 

Από την πλευρά της κυβέρνησης, «ηγετικό στέλεχος», φέρεται να δήλωσε ότι «χωρίς τη μείωση του χρέους χρειαζόμαστε ένα τέταρτο πρόγραμμα. Η Ευρώπη πρέπει να στείλει περισσότερα χρήματα».

Στην άλλη πλευρά του «φράχτη» αρκετοί είναι  οι Γερμανοί πολιτικοί, που πιστεύουν ότι η χώρα χρειάζεται ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας, όμως όλο και πληθαίνει ο αριθμός αυτών που νιώθουν ότι έχουν εξαπατηθεί σχετικά με την συμμετοχή του Ταμείου στο Πρόγραμμα και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συμφωνήσουν σε ένα ακόμα μνημόνιο!

Στην εφημερίδα, μίλησε ο Χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ράμζαουερ, πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, που φέρεται να δήλωσε «βαδίζουμε κατευθείαν προς ένα τέταρτο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και η αιτία είναι – μεταξύ άλλων- τα μικρά βήματα μεταρρυθμίσεων που κάνει η Ελλάδα».

Από το κόμμα της Καγκελαρίου Μέρκελ, ο βουλευτής Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ δηλώνει πως, το αργότερο το 2018 , θα ξεκινήσει και πάλι συζήτηση για ένα πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου προσπαθεί να κρατήσει το θέμα αυτό έξω από τον προεκλογικό αγώνα.

Ο υπεύθυνος οικονομικών υποθέσεων της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας, Χανς Μίχελμπαχ, προειδοποιεί ότι, πριν από τις εθνικές εκλογές στη Γερμανία, το φθινόπωρο του 2017, δεν θα πρέπει να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της Ελλάδας. «Η γερμανική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να βάλει το θέμα αυτό κάτω από το χαλί», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...