Στην Κρήτη ψάχνουν το Σώρρα

“Σαφάρι” έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος καταδικάστηκε, μαζί με την σύζυγό του, σε 8ετή φυλάκιση, άνευ αναστολής, από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Σώρρας, ο οποίος δεν παρέστη στη δίκη, «εξαφανίστηκε» από προσώπου γης και αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Για το πού μπορεί να κρύβεται, κυκλοφορούν πολλές φήμες και εικασίες. Τα διάφορα σενάρια τον φέρνουν να βρίσκεται, με την σύζυγό του, κρυμμένος είτε σε κάποια περιοχή της χώρας, είτε να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στις περιοχές που φημολογείται ότι κρύβεται ο καταζητούμενος, πλέον, Σώρρας είναι και η Κρήτη. Κι αυτό γιατί και στην Κρήτη ο Σώρρας έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα με τον πολιτικό φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” και δημιούργησε δυνατές φιλίες με κατοίκους του νησιού, οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να του εξασφαλίσουν ασφαλή κρυψώνα.  

Εξάλλου η Κρήτη διαθέτει αρκετά σημεία, που δύσκολα μπορούν να εντοπισθούν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχοντας επίγνωση της γεωμορφολογίας της Κρήτης αλλά και των στενών σχέσεων του Σώρρα με Κρητικούς, ερευνά συστηματικά απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί, μήπως και βρει εδώ το καταζητούμενο ζεύγος.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/276028-Sten-Krete-psachnoyn-to-Sorra ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...